To je to što me zanima!

'Dvor je branio Meghan da ode na kavu s majkom, plakala je'

Meghan tvrdi da je pitala jednog od najstarijih članova kraljevske obitelji može li dobiti pomoć, ali rečeno joj je da to ne bi bilo dobro za ugled kraljevske obitelji...
Vidi originalni članak

Tijekom boravka u Frogmore Cottageu, vojvotkinja Meghan Markle (39) i njezina majka Doria Ragland (64) nisu smjele ući u Windsor kako bi se počastile kavom, piše OK! magazin. Izvori bliski obitelji kažu da je Doria tada rekla kćeri: 'Zaglavila si ovdje.' Meghanin glasnogovornik odbio je komentirati navodnu situaciju, a nije se oglašavao ni kraljičin glasnogovornik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvotkinja od Sussexa, koja je uputila službenu žalbu Ofcomu (britanskom vladinom uredu za komunikacije) zbog optužbi voditelja Piersa Morgana (55), govorila je u nedavnom intervjuu kod Oprah Winfrey (67) kako se osjećala usamljeno dok je bila u kraljevskog obitelji s princem Harryjem (36).

Meghan je također priznala da je imala suicidalne misli dok je bila u Velikoj Britaniji jer je mislila da bi njezina smrt sve riješila. Bivša zvijezda serije 'Suits' tvrdi da je otišla liječnicima kako bi dobila potrebnu pomoć zbog lošeg psihičkog stanja, ali joj to navodno nije bilo odobreno. 

OTKRIO BIVŠI SURADNIK Trump se boji? Ne želi javno komentirati Meghan Markle: 'Uništili bi me kao Morgana'

Meghan tvrdi da je pitala jednog od najstarijih članova kraljevske obitelji može li dobiti pomoć, ali rečeno joj je da to ne bi bilo dobro za ugled kraljevske obitelji. Dok se slamala u suzama, Meghan je rekla voditeljici Oprah: 'Jednostavno nisam vidjela rješenje. Nisam željela više biti živa.' 

Vojvotkinja je također priznala da je dolazak na premijeru svjetske atrakcije 'Cirque du Soleil' u Royal Albert Hallu u siječnju 2019. provela plačući. Kaže da je vrijeme dok su svjetla bila ugašena provela u suzama prije nego što se pribrala i nasmiješila kad su se svjetla upalila.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Ξfelix culpaΞ 21.03.2021.

    Gofund za siroto plemstvo

  • cebelica 17.03.2021.

    Sve u svemu 72 "radna dana" u kraljevskoj obitelji, pošteno ih sada naplaćuje. PeMzija nakon 72 radna dana, puna jamranja i žaljenja na težak život.

  • cebelica 17.03.2021.

    Glavno da joj nisu branili odletjeti u New York s trbuhom do zuba na tulum s prijateljicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare