To je to što me zanima!

Dwayne Johnson daje lekcije: Kako razgovarati s božanstvom

Jedan od aktivnijih glumaca na društvenim mrežama se opet potrudio da nam ne bude nimalo dosadno. Dwayne Johnson je tako s nama podijelio još jedan video s malim uputama
Vidi originalni članak

Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže u kina 'Vaiana', poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod.

Tijekom svojeg putovanja, Vaiana (glas Mia Negovetić) sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

A da nam ne bi bilo dosadno prije dolaska filma u kina, pobrinuo se Dwayne Johnson koji nam je na Twitteru ostavio ovaj divan isječak iz filma. Kako se čini, ove jeseni nam u kina dolazi stvarno magično iskustvo.

Pogledajte video

U engleskoj verziji filma, polinezijskoj princezi glas daje Auli’i Carvalho, u svojoj prvoj ulozi, dok je za glas komičnog boga odgovoran već spomenuti sveprisutni Dwayne Johnson. Ova tropska avantura stiže u naša kina 24. studenog ove godine, a u glavnim ulogama u hrvatskoj verziji filma nalaze se Mia Negovetić, Radojka Šverko, Ervin Baučić, Ivana Rushaidat i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare