To je to što me zanima!

Džinović ne da ženi da mijenja frizuru, a svoju skriva šeširom

Supružnici su se upoznali u Sarajevu dok je Melina imala 22 godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana. Pjevač je zbog supruge prije tri godine upoznao glumicu Sharon Stone
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović (67) i supruga Melina (37) u vezi su deset godina, a u braku su od 2014. godine. Haris od prvog dana supruzi Melini brani da promijeni svoju plavu frizuru.

- Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće - rekla je Melina za srpske medije.

Njen suprug, pjevač također brine o svojoj frizuri koju vješto skriva iza svog slavnog šešira.

Pjevač je prije 28 godina bio je aktivan ribolovac, a na jednoj fotografiji pohvalio se ulovom.

Ista je nastala sada već davne 1990. godine, a pjevač na njoj pozira u kupaćim gaćicama pa je veliku pažnju privukao njegov mišićavi torzo koji ne pokazuje tako često.

Ipak, najviše pažnje privukla je činjenica da glazbenik na dotičnoj 'fotki' ne nosi šešir koji je sastavni dio njegovog imidža i bez kojeg se nikada ne pojavljuje u javnosti.

Supružnici su se upoznali  u Sarajevu dok je Melina imala 22 godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Đinu (14) i sina Kana (13).

Pjevač je zbog supruge prije tri godine upoznao glumicu Sharon Stone (60).

BRZO SE OPORAVLJA Trpio je jake bolove: Džinoviću su ugradili umjetne kukove

- Ona je prelijepa i pametna. Slušala je moje pjesme na YouTubeu i pohvalila me da joj se jako sviđaju, rekao je pjevač narodne glazbe. Glumica se tri dana družila s pjevačem u Milanu.

- Jasno mi je da ima visok IQ. Posebno me očarala prekrasnom bojom glasa - pohvalio ju je Džinović. Holivudska glumica našla se u društvu Harisa jer nosi haljine njegove supruge, dizajnerice. Sharon je tijekom druženja s Harisom slušala njegove izvedbe pjesama Eltona Johna. Pohvalila je Melinine haljine i odlučila je nastaviti suradnju s njom. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zoki_bijela 21.10.2018.

    Umisljeni janjic..

  • 21.10.2018.

    Njemu treba zabranit da pjeva u Hrvatskoj radi prijašnjih izjava,danas je svako pjevač i starleta

  • pinjokin_1 21.10.2018.

    tko je ovaj lik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare