To je to što me zanima!

Džinović o društvenim mrežama i kćeri: Ne pada mi na pamet da gledam kako je napućila usne

Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu, smatra Džinović
Vidi originalni članak

Za novo doma ja mogu reći da je glupo. Ove mlade generacije rade sve osim onoga što bi trebalo. I danas su obveze čovjeka iste kao što su bile i prije tri tisuće godina, spava, jede i radi. Današnjica meni izgleda kao zabava, to je valjda tako kada su ti roditelji pod glavom, možeš raditi što hoćeš jer ti je sve ostalo, egzistencijalno osigurano - započeo je bosanski pjevač Haris Džinović (69) u intervjuu za Blic.rs, u kojemu je komentirao nove trendove mladih, otkrio prati li kćerku Đinu (17) na društvenim mrežama i priznao što misli o reality showovima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu - smatra Džinović.

Vrijeđa ga, kako kaže, kada netko to opravda rečenicom 'pa to su nove generacije' jer je i on sam bio nova generacija za nekoga pa se nije tako ponašao. 

- Bio sam u pravcu, kolotečini. Za sve sam se izborio sam i to je bilo potpuno normalno. A sada, uzmu mobitel u ruke i on ih uči - rekao je pjevač. 

RUJANFEST Miroslav Ilić i Haris Džinović oduševili mnogobrojnu publiku

Sve je usporedio i sa situacijom u svome domu u kojemu živi s kćeri Đinom koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Pjevač kaže kako njegova tinejdžerka ne mora izaći po cijeli dan i vidjeti što oni kao njezini roditelji rade. Shvaća da joj stariji ljudi i roditelji nisu zanimljivi no, smatra da ne može biti 24 sata na mobitelu. 

- Oči će ti ispast. Ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan - dodao je. 

Kći Đinu ne prati na društvenim mrežama, a po svemu sudeći, neće ni početi. 

- Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila stražnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu, vrijeđa mi inteligenciju- Ili da gledam 'Zadrugu', 'Parove', ove reality programe, pa ne mogu to sebi dopustiti, zaista - zaključio je pjevač. 

POGLEDAJTE I 'MOJ PUT' SANDRE AFRIKE: 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maestral1990 23.09.2021.

    Nazalost, mnoge “moderne” kćeri, su svu pamet strpale u izbačenu guzicu, silikonske sise i napumpane usne, i nimalo ne mare za mišljenje roditelja. Jadan li je ženski rod postao.

  • 23.09.2021.

    Bravo Harise.....puno toga nam vrijeđa inteligenciju ali mi smo u manjini i sad je pitanje da li mi nismo normalni ili ta vecina koju zanimaju takve stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare