To je to što me zanima!

E. Longoria uklanja tetovaže koje je podsjećaju na supruga

Glumica na vratu ima istetoviranu riječ 'Nine', odnosno broj devet koji je Tony nosio na dresu, a na ručnom zglobu rimskim brojevima ima ispisan datum njihove svadbe
Vidi originalni članak

Eva Longoria (35) odlučila je ukloniti dvije tetovaže koje je nekoć istetovirala na vratu i ručnom zglobu jer ne želi da je podsjećaju na uskoro bivšeg supruga Tonyja Parkera (28). Glumica iz 'Kućanica' na vratu ima istetoviranu riječ 'Nine', odnosno broj devet koji je Tony nosio na dresu dok je igrao za košarkaški klub San Antonio Spurse. Na ručnom zglobu također ima rimskim brojevima ispisan datum njihovog vjenčanja, odnosno, 7.7. 2007. Izvor blizak glumici kaže da je vrlo tužna zbog rastave te da tetovaže uklanja jer ne želi da je još više podsjećaju na nevjernog supruga. Glumica je u njegovom mobitelu našla poruke 'seksi sadržaja' koje mu je slala druga žena. Poslije se saznalo da je riječ o ženi njegovog bivšeg suigrača Brenta Barryja. Eva je nedavno izjavila da žali što se nije ranije rastala od muža jer ju je od početak braka varao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • izi 26.11.2010.

    nisam znala da centimetri određuju tko je žena a tko ne! hvala na informaciji. vjerojatno paradigma misli da i muškarce određuju centimetri.

  • Taychy 26.11.2010.

    Baš mi je žao Eve!! Jedna u nizu, nažalost.. Dokaz žene koja ima sve, od ljepote, para, talenta ali muškarcu još uvijek nedovoljno. Tipično i žalosno.

  • paradigma_1 26.11.2010.

    Kakva je žena od 150 cm , još starija od njega , pa šta je očekivala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare