To je to što me zanima!

E sad si pretjerala! Zaprijetili su Rihanni zbog 'fotke' u toplesu

Rihanna je u toplesu pozirala fotografu Mariju Sorrentiju za naslovnicu francuskog časopisa Lui pa je njegov uradak podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu
Vidi originalni članak

Najnovija Rihannina (26) golišava fotografija nije baš najbolje prihvaćena među svim njezinim obožavateljima, a ni od strane Instagrama gdje je spornu fotografiju objavila

Pjevačica je u toplesu pozirala fotografu Mariju Sorrentiju za naslovnicu francuskog časopisa Lui pa je njegov uradak podijelila na ovoj društvenoj mreži. S Instagrama su joj poručili da je njezino pokazivanje bradavica prevršilo svaku mjeru te da će njezin profil na Instagramu biti uklonjen ako ne makne tu fotografiju. Pjevačica je za ovu priliku na sebi nosila samo šešir i gaćice. 

No, nakon što je privremeno onemogućen pristup na njezin Instagram, pjevačicu to nije spriječilo da se prebaci na Twitter i tamo objavi još dvije svoje golišave fotografije. 

Rihanna je početkom mjeseca snimila svoj najprovokativniji editorijal ikad. Na balkonu jedne vile u Hollywoodu na sebi je imala samo tenisice i majicu koja joj nije pokrila cijele grudi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • She is broken 01.05.2014.

    Volim ja nju,ali stvarno joj to ne treba ! Preteruje !

  • kung fu panda 01.05.2014.

    na zapadu ništa novog

  • mala kovrčava 30.04.2014.

    Kod nje je sve na izvolite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare