To je to što me zanima!

E, to je 'stravični' kostim: Paris se obukla poput Miley Cyrus

Bogata nasljednica pojavila se na zabavi povodom Noći vještica u oskudnom izdanju poput onog kakvog je na dodjeli MTV Video Music Awards nosila Miley Cyrus
Vidi originalni članak

Na zabavi u Playboyevoj vili povodom Noći vještica, Paris Hilton (32) pojavila se prerušena u Miley Cyrus (20) koja je šokirala provokativnim golišavim nastupom na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards i 'zaradila' gomilu kritika. 

Bogata nasljednica lanaca hotela Hilton pokazala je sve svoje čari u oskudnom izdanju poput onog kakvog je na dodjeli nosila pjevačica. Sve oči bile su uprte u nju kada je u subotu u oskudnom dekoltiranom trikou izašla iz taksija u Los Angelesu.

U vilu Hugha Hefnera (87) ušetala je u sivo-srebrnom trikou sa slikom mede koji plazi jezik i njegovim ušima preko njezinih grudi. Izdanje je upotpunila štiklama s vrtoglavim potpeticama, naočalama u obliku srca, a kopirala je i Mileyjin izbor nakita pa se okitila srebrnim prstenom, ogrlicom i naušnicama. 

Bogatašica je na zabavu stigla s majkom Kathy, dečkom Riverom Viiperijem (22) i sestrom Nicky (30). Španjolski maneken pojavio se u sumornom izdanju odjeven poput pogrebnika, u crnom kaputu s velikim šeširom na glavi. Nicky također nije uspjela nadmašiti sestru, nosila je kariranu suknju i bijelu košulju, a s naočalama debelog okvira izgledala je poput 'štreberice'.

Striptiz show: Golišave Miley i Lady GaGa šokirale na dodjeli

Idi na 24sata

Komentari 17

  • PetraBubalo 30.10.2013.

    PA to je također kostim zar ne??

  • Ubananismo 28.10.2013.

    sjedi ddrvo na drvo

  • lo_starship 28.10.2013.

    ma obadvije su glupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare