To je to što me zanima!

Ebru počinje tražiti posao kako bi riješila financijske probleme

Ebru nikad nije radila, bez iskustva je i diplome, budući da se udala, nije uspjela završiti fakultet. Proda svoj dijamantni prsten debelo ispod cijene
Vidi originalni članak

Svojedobno je Murat prepisao na Ebru jedno zemljište što ga je naslijedio od obitelji i Kendal je odlučan uzeti to zemljište i zatvoriti dug. Ebru počinje tražiti posao kako bi riješila financijske probleme. Nikad nije radila, bez iskustva je i diplome, budući da se udala, nije uspjela završiti fakultet. Proda svoj dijamantni prsten debelo ispod cijene. 

Kendal smisli plan kako bi od nje kupio zemljište za mali novac. Kaže bespomoćnoj Ebru kako misli na nju i djecu te da nastoji riješiti njihove financijske probleme. Ustvari, nudi joj mnogo manje novca od prave vrijednosti zemljišta. Kad Ebru dođe kući, čeka je ružno iznenađenje. Ebru i njezina djeca više nemaju kamo. Ebru i njezina djeca su pred vratima. Kendal još nije uspio svladati iznenađenost i pozvati ih unutra. Kad ih je Baran vidio zajedno, istodobno se iznenadio i jako razbjesnio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jeeleenaayy 26.08.2014.

    'Ebru nikad nije radila, bez iskustva je i diplome'. Ebru dođi u Hrvatsku i učlani se u lijeve ili desne, posao te čeka. Ne sekiraj se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare