To je to što me zanima!

Ecclestone zvao Genu: Halo, Trogir? Trebam dva odijela...

Bernie Ecclestone naručio je dva odjela od Borisa Burića Gene kada je prije dva tjedna u tajnosti bio u Trogiru. Bernieju su ih dostavili u London kad su bila gotova
Vidi originalni članak

Šef Formule 1 u tajnosti je prije dva tjedna bio u Trogiru, gdje je ponovno naručio dva odijela od krojača Borisa Burića Gene. Njegovu kreaciju nosio je i na vjenčanju kćeri Petre prije tri mjeseca. Kad su odijela bila gotova, Bernieju Ecclestoneu (81) dostavili su ih u London. Krojač Gena, koji je odijevao Baracka Obamu, Placida Dominga, Armanda Assantea, Stjepana Mesića, Borisa Dvornika i Špiru Guberinu, nije htio otkriti za koju prigodu je ovaj put Bernieju sašio odijela.

- Nisam Modni Mačak nego ozbiljan krojač - rekao je Gena.

Prije kad je Bernieju šivao odijelo, otkrio je da je cijena ista za sve, a to je 9800 kuna.

- Klasično odijelo šije se dva do tri sata, a ja svoja radim 60 sati. Nema stajanja, radim po cijeli dan - rekao je Trogiranin, koji je poznat i po maloj crnoj pudlici koja s njim 'šije' u krojačkom salonu.

Genina odijela, koja se rade po mjeri, specifična su po ruskoj kragni i kopčanju kao kod splitskih muških nošnji.

- Mogao je birati bilo koje odijelo na svijetu jer mu novac nije bitan, a izabrao je baš moje. Bernie je pravi džentlmen. Noseći moje odijelo, pokazao je da je dostojanstven i elegantan jer su i odijela takva - kaže Gena.

Bernie je unatoč rastavi od Slavice Radić (53) ostao vjeran Hrvatskoj. Trenutačno je u vezi s 50 godina mlađom Fabianom Flosi, direktoricom marketinga brazilske Formule 1. Ljetos je s njom bio na Hvaru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Faustina009 23.11.2011.

    Bernie je baš simpa čovjek, iako nije lijep...Tko s njim živi taj živi bolje nego bubreg u loju..Uostalom j..bes život gdje moraš stalno misliti kako kraj sa krajem, kada se može sa nekim jako dobro živjeti.Moja bab je rekla : "J..bes lijepu zdjelu praznu!" .Svaka je pametna koja je sa njim, tip je faca i netko i nešto, čovjek koji je od nule stvorio Carstvo..

  • najjaći smo 22.11.2011.

    B`rni naručio 2 odjela..pa ovo je za CNN,ovo je top news..pa ovo će bit prva vijest u Davniku večeras..

  • jelkaa 22.11.2011.

    ....najmanja što imaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare