To je to što me zanima!

Ecija bez pokrivača: Na plaži je 'zumirala' stražnjicu u tangama

Za lijepu fotografiju ne moraš stražnjicu cijelu fotografirati, lijepa si i u glavi, napisao joj je pratitelj kojeg je prizor zumirane stražnjice u polu-tangama očito neugodno iznenadio
Vidi originalni članak

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (33) običava svako ljeto objavljivati fotografije s mora na društvenoj mreži, a od kada se pohvalila da je stesala liniju, krpice su još minijaturnije na njoj. Zagrepčanka rodom s Korčule trenutno se nalazi na otoku Vrniku u svom kraju, a tamo je snimila nekoliko fotografija u svjetlucavom brončanom kupaćem kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ecija Ivušić odgovara na 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pokušavam nešto pametno napisati. Ne ide mi. Pada mi samo na pamet ona poznata 'Samo nebo je granica.' Iako ne volim granice, ali ok. Kad je nebo ovako vedro i beskonačno, neka završi tako. S nebom kao granicom - napisala je uz fotografije. 

Ivušić se pohvalila i kako na moru jede specijalitete poput šampjera na lešo i hobotnice, a 'zgriješi' i s palačinkama...

- Za lijepu fotografiju ne moraš stražnjicu cijelu fotografirati, lijepa si i u glavi - napisao joj je pratitelj kojeg je prizor zumirane stražnjice u polu-tangama očito neugodno iznenadio. No odmah se našlo onih koji su stali u njezinu obranu. 

- Trebala je onda u časne sestre poći. Ženka je lijepa, zgodna, ima šta za pokazati. Samo naprijed Ecija - nadovezao se fan voditeljice. 

Ivušić je nedavno otkrila kako je stesala liniju za vrijeme izolacije. Svakog jutra je vježbala jogu, a tijekom dana je i meditirala. Spavati je išla prije ponoći te je izbacila alkohol. Pila je puno vode i limunade, a kavu je ograničila na jednu šalicu dnevno. 

ZAVIDNA LINIJA Ecija Ivušić se stesala: Zapanjila na internetu fotkom vitke linije

- Kad mi se jede slatko, jedem slatko i bok. Ali nema osjećaja krivnje poslije - rekla je Ecija te poručila svima da je najbitnije voljeti sebe onakvog kakav jesi. 

POGLEDAJTE VIDEO - FINALE SHOWA 'DESERTI OD OKA' Kolindu i Milanovića stavili na tortu 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Lelouch VI Britannia 15.06.2020.

    Trazi se novi sponzor

  • unrec 13.06.2020.

    Sve je to dobro, naravno ako pricamo o slikama.

  • Gujakis 13.06.2020.

    Ne znam što se samo dići sa tom guzicom? Niti je ima dovoljno niti joj je podignuta, lagano gravitacija čini svoje kao i godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare