To je to što me zanima!

Ecija nakon prekida liječi rane? Ima novu frizuru i obilazi revije

Na reviji se pojavila u ružičastom kompletiću i nije skidala osmijeh s lica. Pored fotografije s loknama koju je objavila na Instagramu prije izlaska, napisala je: '99 problema od kojih kosa koja nije jedan od njih'
Vidi originalni članak

Bivša televizijska i radijska voditeljica, Ecija Ivušić (33), s prijateljicama Nives Celzijus (37) i Snježanom Mehun (48) došla je na reviju modnog dizajnera Ivice Skoke na zagrebačkom Velesajmu u sklopu Bipa fashion.hr-a.

Pojavila se u ružičastom kompletiću i nije skidala osmijeh s lica. Pokazala je i novu frizuru, a pored fotografije s loknama koju je objavila na Instagramu prije izlaska na reviju napisala je: '99 problema od kojih kosa koja nije jedan od njih'.

Iako se šuška da je prekinula vezu s bivšim nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem (33), Ecija je u ženskom izlasku bila dobre volje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A samo dva tjedna prije 'potonule su joj sve lađe'. Naime, Pokrivač se nije pojavio na proslavi njezina 33. rođendana što je nju pogodilo.

KRAJ JEDNE ERE Ecija više nije s nogometašem? Pobrisala fotografije s Nikolom

Njegov izostanak sa slavlja u zagrebačkom kafiću pokrenuo je lavine komentara da je par okončao vezu, koju je Ecija obznanila ovo ljeto na svojoj društvenoj mreži. Nakon što se nije pojavio na rođendanu, Ecija i Nikola zahladili su odnos, a sad je i pobrisala zajedničke fotografije na Instagramu i prestala pratiti Pokrivača.

- Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je prije samo dva mjeseca uz fotografiju na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži, a koje više nema na njezinom profilu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Magija_1 25.10.2019.

    A ona je isto neka manekenka bila ili????malo se popunila....na slikama gdje ljubi Nikolu izgleda puno mršavije...možda zato više ni nisu skupa... nogometaši vole samo "savršene" žene

  • Frančeska 24.10.2019.

    od silne ljubavi pa ništa

  • morana1 24.10.2019.

    Pitam se i nikako mi ne ide u glavu - zašto ovoliko riči o dotičnoj, čime je ona to zaslužila? Molim, prosvitlite me

Komentiraj...
Vidi sve komentare