To je to što me zanima!

Ecija otkrila kako je smršavila: Rano ustajem, ne pijem alkohol

Svakog jutra kada se probudila Ecija je vježbala jogu, a tijekom dana je i meditirala. Spavati je išla prije ponoći te je izbacila alkohol iz upotrebe. Pila je puno vode i limunade, a kavu je ograničila na jednu šalicu dnevno
Vidi originalni članak

Iako su se neki udebljali u karanteni, postoje i ljudi koji su to vrijeme iskoristili radeći na sebi. Radijska voditeljica Ecija Ivušić (33) jedna je od onih koji su smršavili tijekom izolacije. Objavila je fotografiju na kojoj pozira bočno, a mnogi njezini pratitelji primijetili su kako je dotjerala liniju.

- Jao, kako si smršavila. Odaj mi tajnu, izgledaš top - pisali su joj pratitelji, a Ecija im je odlučila javno podijeliti tajnu njezinog uspjeha. 

Svakog jutra kada se probudila Ecija je vježbala jogu, a tijekom dana je i meditirala. Spavati je išla prije ponoći te je izbacila alkohol iz upotrebe. Pila je puno vode i limunade, a kavu je ograničila na jednu šalicu dnevno. Prestala je i kuhati.

- Kad mi se jede slatko, jedem slatko i bok. Ali nema osjećaja krivnje poslije - rekla je Ecija te poručila svima da je najbitnije voljeti sebe onakvog kakav jesi. Također, nije dugo spavala već se budila u 5 ujutro. 

Ecija je nedavno objavila fotografiju bez šminke i raznih efekata, koje inače koristi.

- Samo mane i sve ostalo što valja i ne valja. Bez uljepšavanja. Kao i sve drugo u mome životu. Kako je, tako je - rekla je Ecija tada.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ECIJOM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • nikpraskatonpraskatonnik 29.05.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • KusNjega 29.05.2020.

    Nu me nu, vidi me vidi, lijepa sam si jesam li vama? To je danas imperativ, a to što je prazna glava neme veze, to se i tako ne vidi odmah!

  • arni2 29.05.2020.

    Ratkapa

Komentiraj...
Vidi sve komentare