To je to što me zanima!

Ecija se 'pipkala' s plesačem pa ispričala svekrvi u prvom redu

Ovo je samo za potrebe showa, ovaj odlazak, rekla je Ecija te dodala da se ispričava i suprugu i djeci. Žiriju se njihov nastup nije svidio budući da im je dao svega 18 bodova, ali na kraju emisije imali su siguran prolaz
Vidi originalni članak

U trećoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' glumica Ecija Ojdanić (44) i njezin partner Marko Šapina plesali su jive na filmsku temu 'Povratak u budućnost'. Za Eciju je iz publike vjerno navijala njezina svekrva Vesna koja je čak i držala transparent na kojemu piše: 'Ecija, 80 posto uspjeha je pojaviti se.'

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja se moram ispričati prvenstveno svojoj svekrvi koja sjedi tu u prvom redu. Ovo je samo za potrebe showa, ovaj odlazak - rekla je Ecija te dodala da se ispričava i suprugu i djeci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Žiriju se njihov nastup nije svidio budući da im je dao svega 18 bodova, ali ipak na kraju emisije imali su siguran prolaz u daljnje natjecanje. 

ANKETA: PLES SA ZVIJEZDAMA Ispala Nives, gledatelji se bune: 'Ma taj dvoboj je čista glupost!'

- Ja sam tu najstarija. Mene bi žiri beneficirano trebao ocjenjivati. Ja bih mogla u plesačku penziju - našalila se Ecija. 

- Ecija, sretna sam što su ti tenisice zavezane jer bi ti ispale. Nisam baš puno vidjela jivea, ali vi furate taj jedan simpa stil koji prolazi kod gledatelja - komentirala je Tamara, a Nicolas je dodao da su unatoč brzom ritmu bili prespori. 

Prije same emisije, Ecija je bila uvjerena kako je koreografija odlična. 

- Jive je zahtjevan i veseo, a mislim da sam ga dobro svladala. Pripremamo luda iznenađenja da iskoristimo snagu mog partnera i mislim da će biti iznenađenje i za žiri i za publiku - otkrila je. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Judita👥 02.04.2019.

    Očajno pleše

  • SamoJako555 01.04.2019.

    Ja kad sam dolazio ko školarac pred ploču da se pojavim radi reda je bilo 80 % neuspjeha ka pozitivnoj ocijeni. A ova starija šta je napisala na ploči da ako se pojavio da je to već 80 % uspijeha može sebi stavit u sobu i svaki dan gledat i divit se sama sebi :-) ...

  • LaraSim 01.04.2019.

    Uljanik propada. Mora se pisati o nečemu drugom, gluposti, da se odvrati pažnja od pravih problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare