To je to što me zanima!

Eclipse Of Time predstavlja novi singl i spot 'Nedostaješ'

Mladi karlovački bend novim singlom najavljuje novi studijski album koji će za razliku od prvog albuma 'A World Without Hope' u biti u cijelosti na hrvatskom
Vidi originalni članak

Mladi karlovački bend Eclipse Of Time objavili su novi singl i spot 'Nedostaješ'. Režiju spota u kojem sudjeluje i poznata glumica Petra Cicvarić, potpisuje Marin Kuharić (Mack production), a snimljen je u prostoru Gradskog kazališta Zorin Dom u Karlovcu i Cocktail Bara Splav u Dugoj Resi. 

Novim singlom i spotom članovi benda najavljuju novi studijski album koji će za razliku od njihovog prvog albuma 'A World Without Hope' na kojem se nalaze uglavnom pjesme na engleskom jeziku biti u cijelosti na hrvatskom.

Iako je njihova publika navikla na žešći zvuk u njihovim pjesmama, novi singl neće ih razočarati, a i sigurno će privući pažnju publike koja ih dosad nije imala prilike čuti. Odličan tekst i glazba, člana benda Borisa Kolarića u aranžmanu svih članova benda pokazali su da na ovaj bend ozbiljno treba računati.

Kako su i koncertno vrlo aktivni publika će pjesmu 'Nedostaješ' vrlo brzo moći čuti i u live izvedbi i to u ovim mjestima i gradovima:

17.7. College Bar, Karlovac

18.7. Cockatil Bar Splav, Duga Resa

25.7. Piran (Slovenija)

29.7. SchengFest '15, Vinica (Slovenija)

07.8. UMF Rastok, Jelah (BiH)

29.8. ŽirFest (Slovenija).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • helidon 17.07.2015.

    dali se to jede..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare