To je to što me zanima!

Ed Sheeran tetovirao si je bočicu kečapa, a sada će ga proizvoditi

Kao veliki obožavatelj kečapa Ed si je na ruku dao istetovirati bocu poznatog proizvođača kečapa 'Heinz', a 2019. je bio i njihovo zaštitno lice kada je snimio reklamu za njih
Vidi originalni članak

Britanski glazbenik Ed Sheeran (31) je toliki obožavatelj kečapa da si je prije nekoliko godina jednu crvenu bočicu tetovirao na ruku, a sada je odlučio pokrenuti vlastitu liniju umaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sheeran osim kečapa obožava i majonezu, ali i razne druge umake i marinade te začine koje će sada proizvoditi pod vlastitim brandom Tingly Ted's, a proizvodi bi se navodno na tržištu trebali pojaviti tijekom iduće godine. 

- Osim što je veliki obožavatelj kečapa, nema toga što Ed ne zna o umacima. Stvorio je Tingly Ted’s kako bi njegovi obožavatelji mogli dobiti najbolju varijantu njegovih favorita. Za Eda je ovo zabavan proces i misli da će se njegovim obožavateljima svidjeti ono što je stvorio. Ed ima svoj restoran u Londonu, a Bertie Blossoms i Tingly Ted‘s bi tamo mogli biti uskoro i dostupni - kazao je jedan njegov prijatelj.

Kao veliki obožavatelj kečapa Ed si je na ruku dao istetovirati bocu poznatog proizvođača kečapa 'Heinz', a 2019. je bio i njihovo zaštitno lice kada je snimio reklamu za njih. U reklami Ed dolazi na večeru u luksuzni restoran gdje si obrok dodatno začini s bočicom kečapa koju je ponio sa sobom. 

Tada je proizvedena i limitirana bočica kečapa s ilustracijom njegove tetovaže, a prodana je na humanitarnoj akciji u Londonu u aukcijskoj kući Christie's. 

Podsjetimo, početkom listopada savezni sud na Manhattanu je otvorio pravni postupak u kojem je Sheeran optužen da je koristio tuđi rad za hit pjesmu 'Thinking Out Loud' iz 2014. Slučaj povrede autorskih prava broji vrtoglavih 100 milijuna dolara.

- Nema jasnog pravila je li kombinacija dva elementa koja se ne mogu zaštititi zapravo original. Djelo može biti zaštićeno autorskim pravom iako je zapravo kompilacija nezaštićenih elemenata - istaknuo je sudac, a datum suđenja još nije određen. 

'PREKRASNA OBITELJ' Kći Eda Sheerana dobila ime po jednom planetu: 'Savršeno je'

Ovo nije prvi put da je Sheeran optužen za kopiranje. Naime, u lipnju, mjesecima nakon što je dobio tužbu za plagijat zbog hit pjesme 'Shape of You', Ed Sheeran je nagrađen s više od milijun dolara za pravne troškove.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Provokacija 24.10.2022.

    A bas sam za njega mislila da je inteligentan ..

  • Bože Dragi 24.10.2022.

    Bolje to nego da "pjeva"

  • Pink_Panther24 24.10.2022.

    ovaj je prodao ono nesto nekome

Komentiraj...
Vidi sve komentare