To je to što me zanima!

Edita: Brenatt je moj najljepši ukras, baš nikad ga ne skidam

Svatko tko voli satove, ne nosi samo predmet koji pokazuje točno vrijeme nego njime ističe individualnost i ukus. Odjeća dolazi i prolazi, ali satovi traju, kaže Edita
Vidi originalni članak

U potrazi za idealnim modelom koji bi mi odgovarao za šetnju, kazalište ili večeru, odlučila sam se za ovaj model, rekla je RTL-ova voditeljica.

Edita Misirić (34) zaljubila se na prvi pogled u crni sat Brenatt zbog njegova modernog, elegantnog i profinjenog izgleda.

- Svatko tko voli satove, ne nosi samo predmet koji pokazuje točno vrijeme nego njime ističe svoju individualnost i ukus. Brenatt je moj naljepši ukras. Odjeća dolazi i prolazi, ali satovi traju godinama - kaže voditeljica. Satove Brenatt preporučila je i svim prijateljicama, a svoj će nositi s veseljem jer je savršen za poslovne, ali i ležerne odjevne kombinacije.

Novi satovi Brenatt mogu se kupiti u ograničenim količinama uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • RegistryKiller_1 09.09.2014.

    Licitarski sat za jednokratnu upotrebu!

  • 08.09.2014.

    Sad kad procita da sat nikad ne skida sjetih se filma zikine dinastije gdje od zikice unuk ljubi ga deda obradjuje onu tetu za vrime pauze a ona uvjek gledala na sat i odbrojavala,3,2,1 gotova pauza za topli obrok hehehehe

  • 4U2P 07.09.2014.

    pa dobro hoce li vise prestat ovo sranje.koja pilana ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare