To je to što me zanima!

'Ekrem je plakao cijeli dan kad je saznao da je Vendi trudna'

Pjevač, koji se na YouTubeu proslavio hitom 'Kuća poso', još nije prebolio bivšu sustanarku iz srpske inačice showa 'Farma'. Šokirala ga je vijest o njenoj trudnoći
Vidi originalni članak

Vijest o trudnoći srpske folk pjevačice Vesne Vukelić Vendi (42) rasplakala je Ekrema Jevrića koji je s njom boravio u srpskoj inačici showa 'Farma'. Tijekom boravka u showu crnogorska YouTube zvijezda joj je izjavljivala ljubav, molio ju je da se poseksaju i govorio da želi djecu s njom. Stanari su se smijali njegovim ispadima, a njegova supruga Igbala Jevrić, s kojom ima dva sina, razmišljala je o rastavi. Iako se naposljetku predomislila, Ekrem ipak nije prebolio Vendi.

- On nju iskreno voli, sretan je kada je ona sretna, ali sama pomisao da je Vesna s nekim vodila ljubav njega pogađa. Sjedio je cijeli dan i plakao, osjetljiv je na nju - rekao je izvor blizak Ekremu za srpski Alo!.

Prema pisanju srpskog Kurira, pjevačica očekuje dijete sa suprugom s kojim godinama živi i koji se ne voli javno eksponirati. Vendi, koja sa suprugom već ima kći Nikoletu, ušla je u drugi mjesec trudnoće.

Jevrić se zbog nje nedavno potukao s prijateljem i kolegom u njezinom kafiću. Nije mu se svidjelo što joj se udvarao pa je skočio na njega, primio ga za vrat, udarao ga i čupao mu kosu.

Vendi ih je pokušala razdvojiti, ali unatoč tome letjele su čaše i boce. Nakon što su ih razdvojili zaštitari, Ekrem je izjavio da je ona njegova ženska i da će svatko tko joj priđe dobiti batine.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zgiskra 07.11.2012.

    jojjjjj Ekreme baš cijeli dan na to mislim kako ti je teško i kako se osjećaš :-) :-)

  • user_129676 07.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomas9d 07.11.2012.

    ekreme, prestani plakat, podavismo se

Komentiraj...
Vidi sve komentare