To je to što me zanima!

Ekskluzivno: Pogledajte spot za TBF-ovu pjesmu 'Veseljko'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Spot za singl 'Veseljko' splitska grupa TBF osmislila je kao remake spota iz 1989. godine grupe Đavoli. U spotu se pojavljuje i nekadašnji frontmen Đavola Neno Belan
Vidi originalni članak

Spot, koji je osmišljen kao remake spota 'Dugo toplo ljeto' iz 1989. godine nekadašnje splitske grupe Đavoli, premijerno možete pogledati na portalu 24sata.

U novom videospotu za singl 'Veseljko' splitske grupe TBF pojavljuje se i bivši frontmen Đavola Neno Belan (49).

Članovi splitske grupe nedavno su u zagrebačkom klubu 'Route 66' promovirali videospot za drugi singl s njihovog posljednjeg albuma 'Pistacio Metallic'

- Neki se pitaju kako smo spojili Đavole i Veseljka, a ja im kažem da su i Đavoli i naša pjesma čista romantika, bez trunke vulgarnosti - rekao je nedavno Mladen Badovinac koji je kao i ostali članovi benda samo za prigodu snimanja spota odjenuo svečano bijelo odijelo. 

TBF je nedavno krenuo na promotivnu turneju novog albuma. U subotu su nastupili u Rijeci dok ih 12. studenog očekuje koncert u zagrebačkom Domu sportova te 18. studenog nastup u splitskoj Spaladium Areni. TBF-ovci su nedavno otkrili i da su već spremni za snimanje novog albuma.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • SekaAllTimeLow 08.11.2011.

    pjesma je vrh, a spot je za smeće!

  • pernica 08.11.2011.

    pjesma je odlična, svaki put me oraspoloži kad je čujem....spot kao i svaki kod nas bezveze.....usporen , jadan, jeftin, jedino lijep pogled na grad Split sa mora-e to mi se svidilo.....TBF-ovci legende, želim im puno uspjeha i dalje :)

  • biba25 08.11.2011.

    Meni je pjesma super,kao i spot.A oni dežurni kritičari koji moraju sve komentirati vjerojatno nemaju smisla za humor i ako im se nešto ne sviđa-ne trebaju slušati,a ni gledati. Meni se ne sviđa Rozgina glazba,pa ju ne slušam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare