To je to što me zanima!

Eksplozija na Stradunu: Brza letjelica završila u komadićima

VATRENO U DUBROVNIKU Produkcijska ekipa 'Ratova zvijezda' na Stradunu je jučer uklanjala djelove letjelice koju su za potrebe snimanja raznijeli u spektakularnoj eksploziji
Vidi originalni članak

Osim raznih bića iz galaksije, na Stradunu se našla i letjelica 'speeder' koju je produkcija filmskog hita 'Ratovi zvijezda', u jednom trenutku, raznijela. Radnici su kasnije djelove letjelicie otklanjali s ulice. 

Filmska ekipa je napokon, nakon dva dana bure, uspjela snimiti i scene na golemoj jahti 'Sea Star' koja je bila usidrena u gradskoj luci. Na brodu su snimane scene u kojima su kao kulisa iskorištene Dubrovačke zidine. Na njemu se ovih dana moglo vidjeti i snimanje neke vrste svečanog prijema.

Glumci, statisti i kaskaderi ukrcali su se na brod koji je isplovio oko Grada podno zidina. 

U Dubrovniku su snimane samo oko tri minute osmog djela 'Ratova zvijezda'. Niti jedan od glavnih glumaca nije bio tamo, jer su sve scene s njima snimane u studiju u Engleskoj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Luka___1 16.03.2016.

    bolje da su 3 minute kenjali na wc-u u tamo nekom restoranu i to snimili, puno jednostavnije bi bilo

  • sve5 16.03.2016.

    koji ste vi klošari...

  • Stiv_Maden 16.03.2016.

    Znači zatvorili su cijeli Stradun, sve okolne kafiće i restorane na 10 dana i platili za to masne pare ugostiteljima i gradu za samo 3 minute filma, ovo nema veze sa vezom, mogli su sve to snimit u studiju ili nekoj kamenoj ruševini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare