To je to što me zanima!

Elena se nije dugo pripremala za finale, a Filip ima i favorite

Među 12 finalista 'Supertalenta' našla se i plesna grupa Dance Queen. Kako su nam rekli, njih će čak 61 stati na pozornicu, a koreografiju za finale uvježbavali su kroz deset treninga
Vidi originalni članak

Elena je jako uzbuđena. Nije se baš dugo pripremala, ali vjerujem kako će sve odlično ispasti, rekla je mama Elene Brnić, Ivana, koja je osvojila zlatni gumb Maje Šuput i plasirala ju direktno u polufinale Supertalenta. Snimka njezine izvedbe 'Fight Song' ima 5,5 milijuna prikaza te je postala viralni hit. 

Iako nam njezina mama nije htjela otkriti s kojom će pjesmom Elena nastupiti u finalu i pokušati izboriti pobjedu, otkrila nam je kako će sutra uz nju biti 20 navijača koji će je bodriti. 

- Prijatelji su joj velika podrška, no ona je stvarno skromna. Konkurencija je jaka, svih 12 finalista je odlično i ona je svjesna toga. Tko god pobjedi bit će joj iznimno drago - rekla je Ivana te objasnila kako je Eleni najbitnije upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstva. 

- Na generalnoj probi svi su se međusobno družili i mislim da joj je nekako najbitnije to što je stekla nove prijatelje. Novo je to iskustvo za nju - nadodala je.

Među 12 finalista 'Supertalenta' našla se i plesna grupa Dance Queen. Kako su nam rekli, njih će čak 61 stati na pozornicu, a koreografiju za finale uvježbavali su kroz deset treninga. 

- Mislim da je sve stvar kako radiš, koliko dobre ideje i djecu imaš. S obzirom na naš b roj točaka imamo jako dobru djecu kojoj je to izazov, a ne opterećenje - rekla je voditeljica kluba. 

JESTE LI VI ZADOVOLJNI? Gledatelji Supertalenta bijesni: 'Kako Slovenci nisu u finalu?'

Događale su im se i ozljede tijekom nastupa, a trema im je uvijek prisutna. 

- Pozitivna je pa s njom nema problema, a naši rituali su razne igre, dobro zagrijavanje i istezanje kako ne bi došlo do ozljede - otkrila je voditeljica.

Samozatajan je i Filip Rudan. Nije želio otkriti što će pjevati jer bi, kaže, izgubilo čar iznenađenja. Kao i gledatelji, Filip ima svoje favorite u showu, Adnu Šestić i Marina Čačiju, a publici ostavlja da odluči za koga će glasati.

- Konkurencija je doista velika, a vidjet ćemo jesam li dovoljno dobar za pobjedu - rekao je Filip koji, ako osvoji glavnu nagradu, uložiti će novce u sebe i posvetiti se pjevanju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Qwerasdf 16.12.2018.

    Ima li kakvih popusta za autobus prema Muenchenu 24.12.18.g. sa autobusnog u Zagrebu? Može pm. Hvala!

  • komentator__Luka 16.12.2018.

    da bar pobjedi mađioničar ili onaj đuliano ili onaj što crta, ali to su samo želje na kraju bude onaj barta zbog hendikepa i sažaljenja a ne dobre izvedbe i samog talenta, pa hajmo za njega, glupo

  • komentator__Luka 16.12.2018.

    jedina plesna skupina koja je zaslužila finale, ali opet ih ima previše, ko da dođe neki cijeli razred iz 3. osnovne ili čak 2 razreda, 15 ih je max dosta, i prije su bile plesne skupine ali nije ih bilo toliko i koreografije su bile daleko bolje nego sad, sad samo curice sa dosadnim plesom

Komentiraj...
Vidi sve komentare