To je to što me zanima!

ELFS: Naše se haljine nakon revija bolje prodaju zbog Ive

FASHION .HR Jerković je nosila reviju dvojca ELFS, čije je bila i zaštitno lice. Već je godinama angažiraju, a ona uvijek prihvati posao jer joj se sviđa to što kreiraju
Vidi originalni članak

Ivu svi vole jer je normalna i lijepa cura. Često nam klijentice dođu u trgovinu i kažu da žele kupiti nešto što je na reviji nosila Iva, hvali je Aleksandar Šekuljica.
On i Ivan Tandarić iz ELFS-a već godinama angažiraju Ivu Jerković (30) da im nosi revije. Kažu kako im upravo zbog nje raste i prodaja haljina nakon revija. 


- Njihovu reviju bih uvijek nosila jer mi se sviđa to što kreiraju. Nije istina da sam se povukla s pista, nego biram poslove koje ću raditi - kaže Iva. Dodala je kako se ne može sjetiti je li imala neugodnih ponuda za posao zato što pamti samo lijepe trenutke. Iva, za koju mnogi kažu da je jedna od najljepših Hrvatica, ne pridaje puno važnosti svojem izgledu.

- Gurman sam i iako sam znala otići na dijetu, brzo odustanem. U teretanu ne idem jer sam za to lijena - kaže Jerković.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ellizabet 17.10.2014.

    Haljine su predivne!

  • TiNkErBell_3 17.10.2014.

    Od svih tih naših "manekenki" ona jedina liči na nešto

  • mama201 17.10.2014.

    hahhaa da da sve je ona pa i lijepa daleko od toga da nije ali normalna svakako ne.. uzasno proracunata,pokvarena,zavodi bogate jadnike koje poslije njezin dragi iz dubrave ka ma tari itd kao zaveli mu trebu os se misliti a ona izbacuje si se i kuje planove..fu j fuj fuj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare