To je to što me zanima!

Elif je u ćeliji i prima prijetnje, a Tajar radi sve da ju zastraši

Omer više nema vremena, pod svaku cijenu mora spasiti Elif te se suprotstavlja svome bratu Husejinu koji ga srdito nastoji zaustaviti u njegovoj nakani
Vidi originalni članak

Tajar je odlučan u nakani da slomi Elifin otpor te joj priprema veliko iznenađenje. Elif je netko u ćeliju ubacio priznanje te joj prijeti da ga mora potpisati. Suočena je s izborom: ili će potpisati priznanje ili će svi ljudi koje voli nastradati. 

Mert presretne Metina i kaže mu da mora pomoći Nilufer da Elif puste na slobodu. Elif je suočena s izborom i posve je bespomoćna u pritvoru. Tajar koristi svu svoju snagu kako bi je zaplašio. Omer je shvatio da Elif u pritvor prima prijetnje. Više od svega želi je spasiti, ali postaje svjestan da je vremena za to sve manje. 

Omerovi zdravstveni problemi se nastavljaju. Liječnik zahtijeva da ga hitno operira, no Omer to odbija, a Husejin ga nastoji nagovoriti na operaciju. Omer više nema vremena, pod svaku cijenu mora spasiti Elif te se suprotstavlja svome bratu Husejinu koji ga srdito nastoji zaustaviti u njegovoj nakani. Husejin je stjeran u kut, mora odmah zaustaviti Omera i navesti Ardu da prestane sumnjati na njega. Smislio je plan kako to učiniti, ali za to mu je potrebna Tajarova pomoć. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 31.07.2015.

    Ovo pogledam ponekad samo zbog Bahar...Kakva je to bomba od zene....

Komentiraj...
Vidi sve komentare