To je to što me zanima!

Elin se želi opet udati, a Tiger je bijesan jer ju je htio natrag

Golfer je 'poludio' kad mu je njegov dvogodišnji sin rekao da se baš veseli što će mu Jamie Dingman biti drugi tata jer je baš super. Prekid s Elin sad je stvaran za Tigera
Vidi originalni članak

Elin Nordegren (31) očito je preboljela promiskuitetnog golfera i ljubavnu sreću pronašla s drugim muškarcem. Bivša manekenka planira se udati za sadašnjeg dečka Jeamieja Dingmana, a Tigeru Woodsu (35) to navodno nije baš najbolje 'sjelo'. 

- Vjerovao je da još ima šanse da se on i Elin pomire, a sad kad mu je rekla da se planira ponovo udati sve su njegove nade pale u vodu. Bio je bijesan kad mu je rekla što kani učiniti - rekao je za National Enquirer izvor blizak golferu.

Ulje na vatru dodao je dvogodišnji Charlie kojeg Tiger ima s Elin. Dječak je ocu rekao kako mu je mamin novi dečko super i da ga obožava te da se baš veseli što će mu on biti novi tata. Tiger i Elin imaju i četverogodišnju kćer Sam. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarinMarinko 06.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MarinMarinko 06.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomas9d 06.09.2011.

    od tigra ostade samo mače koje plače, bravo elin

Komentiraj...
Vidi sve komentare