To je to što me zanima!

Elizabeta Gojan smršavila dvadesetak kilograma

Elizabeta Gojan, HTV-ova novinarka, kaže da je njezina tajna što ne jede nakon 17 sati. 'Zatvorila sam usta. To je jedina dijeta koja pali', rekla je
Vidi originalni članak

Skinula sam nešto kilograma! Neki nagađaju da je to dvadesetak kilograma, ali ja se nisam vagala. Vidim po odjeći da je poveća brojka, rekla je Elizabeta Gojan (45). Nakon brojnih mukotrpnih dijeta, otkrila je jednostavan recept za mršavljenje.
- Zatvorila sam usta, to je jedina dijeta koja kod mene pali - rekla novinarka, koja se već godinama muči s viškom kilograma.
- Unatrag nekoliko mjeseci odlučila sam skinuti 40 kilograma. Prestala sam jesti nakon 17 sati. Bilo mi je teško, ali drago mi je da su rezultati vidljivi - priča Elizabeta, majka sedmogodišnjih blizanaca Viktora i Patrika, koji su tek krenuli u školu. Mališani su živahni, a kaže ona ih obožava. Novinarka redakcije vanjske politike kaže da puno radi, a malo spava.
- Svaki dan spavam popodne od tri do četiri, te po noći od tri do pet - priznala je. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 06.12.2007.

    Odlično draga Elizabeta skinite ali ne previše da glavni ženski aduti ostanu ! Probajte više sa djecom u prirodu ! Čestitam !

  • verudela 10.11.2007.

    Bravo poštovana gosp.Elizabeto! Kilograme je lako dobiti, a vrlo teško izgubiti.Imam u tome veliko iskustvo i mogu ga svakome od srca preporučiti. Najbolji recept za mene je olovka, bilježnica i računanje kalorija. Nema odricanja, baš sva se hrana jede, pa čak i čokolada. Jede se i kolač ako je doma ispečen, izvagan, samo sve računati, ne prelaziti više od 20 kcal/kg tjelesne težine i rezultat je siguran.Važno je često piti vodu, min. 2 l dnevno,slobodno papati meso, voće, puno povrća. Pa 1kg npr.blitve ima samo 140 kcal.Krvna slika poslije ovakve dijete odlična je, kondicija sačuvana, naročito ako se nađe vremena za barem malu fiz. aktivnost kao što je hodanje ili barem vožnja sobnog bicikla dok gledamo TV npr. Na ovaj način riješila sam se tridesetak kg, naučila po prilici procijeniti koliko koji obrok ima kcal i danas kad više ne pišem i ne važem, nakon 11 godina, kilogrami su zauvijek izgubljeni. Jednostavno, to \"sjedne\" u naše navike.

  • bernardafischer 17.10.2007.

    samo tako dalje no, ako želite možete prihvatiti prijedlog za mršavljenje na način koji sam ja isprobala na sebi, a to je da svaki dan jedete samo mlijeko i udrobite prepečenac (do 1 l mlijeka i do 10 prepečenca). na taj način sam u roku od 6 mjeseci skinula preko 33 kg. U zamjenu za mlijeko možete uzeti i jogurt. Takav pripravak je vrlo ukusan, zasitan i ni u jednom trenutku ne osječate apsolutno nikakovu slabost. Jedan od važnih činbenika za mršavljenje je stres, što mislim da Vam sigurno ne nedostaje. sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare