To je to što me zanima!

Elizabeta od brige izgubila 11 kilograma u Tajlandu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najstarija stanarka Big Brothera nakon 85 dana u Tajlandu vratila se kući. Najviše su joj nedostajala djeca. Ne stidi se nijednog svog postupka
Vidi originalni članak

Nisam nigdje zapela. Stigla sam živa i zdrava. Zadovoljna sam što sam konačno kod kuće, kaže Elizabeta Skoković (51). U Tajlandu je bila gotovo tri mjeseca.
- Zapamtila sam samo ono dobro, a sve loše izbrisala. U Kući sam bila ono što jesam i ne stidim se nijednog svog postupka - kaže Beta, koja jedva čeka vidjeti svoje troje djece, kćer Hrvojku (31) i sinove Antu (13) i Anđela (16), koji su je i prijavili na BB.
- Nisam mogla riječ progovoriti od suza čuvši ih nakon tri mjeseca. A i oni su plakali s druge strane i rekli mi da su preponosni na mene - kaže najstarija BB stanarka. Misli da je njoj bilo najteže u Kući jer je majka.
- Cijelo vrijeme sam razmišljala kako su oni. Od brige sam izgubila 11 kilograma - ispričala je Elizabeta. Iako je u Kući rekla da je zaljubljena u astrofizičara Ivana L., kaže da to nije bila ljubav.
- Zaljubljena sam u ljubav. U Kući sam se maksimalno dala svima i samo sam željela od njih dobiti priznanje. Ta moja silna čežnja kod nekih ljudi je izazvala krivo tumačenje - objasnila je Elizabeta. Kaže da ne zna je li bilo seksa u Kući osim onog između Rine i Ivana M. Nikome nije zamjerila što ju je ogovarao jer je i ona sama ogovarala.
- Tko je pobjednik? Pa mislim da sam ja pobjednica jer sam sve to izdržala. Ne zanima me novac jer je to iluzija - zaključuje Elizabeta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • casper1 03.12.2008.

    ja svoju mamu ne mogu zamislit tako ali Beti je takva i mislim da ju ne treba vrijeđat...

  • putyca22 03.12.2008.

    Joj,babo,daj se zbuksaj negdje i nemoj vise nikad izaci!

  • robijas 03.12.2008.

    to je stara raskalakusa!! kakva je to zena od 50god koja drka 20 god mladjem liku pred kamerama,uzas!!! nemam rjeci za nju.zena ima obraz debel ko djon,zao mi je njene djece samo.sigurno ih sprdaju da im mama vata za kitu kog stigne! fuj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare