To je to što me zanima!

Elizabeta pod stare dane otkrila videopozive, princeza pomagala

Ovo je bio kraljičin prvi susret s tehnologijom ovog tipa, a nakon što su joj princeza Anne i pomoćnici asistirali u korištenju popularne aplikacije Zoom, Elizabeta se zadržala u online razgovoru dvadesetak minuta.
Vidi originalni članak

Nije lako ostati u hodu sa suvremenom tehnologijom i gadgetima pa često i upola mlađi ljudi od Elizabete II (94) odustanu i na jednostavnijim koracima od obavljanja videopoziva. Ipak, britanska kraljica se ne da, a pod stare je dane naučila koristiti u pandemiji vrlo popularnu aplikaciju Zoom.

ROYAL KORONA PARTY Kraljica Elizabeta II proslavila je rođendan online zabavom

Nije baš išlo glatko, no uskočila je Elizabetina kći, princeza Anne (69) i uspješno asistirala. U isječku iz dokumentarnog filma koji će uskoro biti objavljen povodom njezinog 70. rođendana majku je uključila videopozivom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Vidiš li nas sve, trebalo bi nas biti šest - upitala ju je princeza, na što je Elizabeta potvrdila kako ih vidi, a nakon nekog vremena dodala da ipak vidi samo četvero ljudi. 

Njezina kći zaključila je kako ionako zna kako izgledaju, a video isječak zabavio je korisnike na Twitteru. Ovo je bio kraljičin prvi susret s tehnologijom ovog tipa, a kraljica je na Zoomu dvadesetak minuta slušala svjedočanstva žena o njihovim iskustvima i problemima s kojima su se susrele brinući za oboljele od Covid-19 virusa. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.09.2020.

    a teško bi se bila upoznala s tom tehnologijom u mladim danima ...

  • bagertrans 29.07.2020.

    reptilijan ne stari ni malo! ovakva je već 30 godina min.

  • samosamrealan 29.07.2020.

    kaj je jos ziva? koliko ima godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare