To je to što me zanima!

Elizabeth Hurley optužena da vara muža s igračem kriketa

Glumica je u braku s indijskim poduzetnikom Arunom Nayarom od 2007. godine. Glasine o bračnoj krizi počele su već prošle godine što je Liz tada demantirala
Vidi originalni članak

Brak Elizabeth Hurley (45) na kušnji je zbog optužbi da glumica vara muža sa Shaneom Warneom (41), igračem kriketa. News of the World objavio je kako postoji snimka glumice gdje se ljubi sa Shaneom nakon što su izašli iz jednog restorana. Svjedoci tvrde kako su Elizabeth i Shane dva dana proveli zajedno u apartmanu. Prema njihovim izjavama, zajedno su izgledali veoma sretno i prisno. Glumica je u braku s indijskim poduzetnikom Arunom Nayarom od 2007. godine. Glasine o nevoljama u braku počele su već prošle godine što je Liz tada demantirala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Velidonat 12.12.2010.

    45 banki jojjjjjjjjjjjjjjjjjj uf uf

  • joker00777 12.12.2010.

    http://www.erepublik.com/en/referrer/Th3+J0k3rr Pridružite se virtualnoj Hrvatskoj u ovoj fenomenalnoj i vrlo razrađenoj igri koja zahtjeva od vas samo par klikova dnevno, ali puno volje, mašte i "dobar nos" za napredak. Postanite radnik, vojnik, član parlamenta, medijski mogul ili čak predsjednik države. Samo vaša upornost je granica. p.s. tko voli neka isproba, a tko ne voli, sry na spam-u :-)

  • ivan2005 12.12.2010.

    a još najbolje da se ne hebe sa strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare