To je to što me zanima!

Elizabeth Hurley povela Hugha s obitelji na plažu

Iako su Elizabeth Hurley i Hugh Grant bili u vezi dugi niz godina, Arunu Nayaru ne smeta njihovo prijateljstvo. Zajedno se odmaraju na Sejšelima
Vidi originalni članak

Hugh Grant (47) se opet smije družiti sa svojom starom ljubavi Elizabeth Hurley (42). Njegova bivša djevojka Jemima Kahn (33) nije voljela Liz i branila je Hughu da se druži sa s britanskom glumicom. Sada kada je glumac prekinuo s Jemimom, mogao je slobodno otići na obiteljski odmor na Sejšelima s Liz, Arunom (42) i svojim kumčetom, petogodišnjim Damianom. Svi su zajedno otišli na plažu. Elizabeth je vrijeme provodila s Arunom, ali svako malo odlazila je do Hugha da bi provjerila kako mu je. U jednoj prilici čak mu je namazala i čelo zaštitnom kremom jer se bojala da ga ne opeče sunce. Hugh je čuvao malog Damiana, koji je Lizin sin iz veze s američkim milijunašom Stevom Bingom, dok je par uživao u suncu i moru. Liz i Hugh se navodno čuju svaki dan, a to ne smeta Arunu koji se također dobro slaže s glumcem.
- Sada kada je Hugh opet slobodan puno se češće može viđati s Elizabeth i njenom obitelji, što on jako voli - otkrio je dobro obaviješten izvor blizak glumcu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_2858 28.10.2007.

    Sad se fura na Demi moore :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare