To je to što me zanima!

Ella Dvornik je priznala da pije oko dvije litre Coca Cole svaki dan, a mnogi joj u to ne vjeruju

Pjevačica i influencerica tvrdi da možeš imati zavidnu figuru i piti colu ako uz to redovito vježbaš i paziš što jedeš. Mnogi joj ne vjeruju da pije dvije litre cole dnevno jer ne bi bila tako 'strukirana'
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) otkrila je svojim pratiteljima koliko je velika ljubiteljica gaziranih sokova. Prema njenim riječima, pije ih od 17 godine, otprilike dvije litre dnevno. S obzirom na njenu besprijekornu liniju, posebice zadnjih par godina, mnogi joj u to ne vjeruju.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ella je objavila videu u kojem sa svojim kćerkicama, Balie i Lumi, uživa u parku i pije, zajedno sa suprugom Charlesom, gazirano piće - Coca Colu.

Mnogi su je odmah iskritizirali kako sigurno nije velika ljubiteljica gaziranog jer da je ne bi imala tako zavidnu liniju.

- Ne bi ti bila tako strukirana da piješ colu - napisao joj je pratitelj, a ona je ponosno otkrila da je ljubiteljica gaziranog još otkad je bila tinejdžerica.

- Naravno da bi. Pijem ju od 17 godine. Cca 2 litre dnevno - otkrila je influencerica te nastavila:

- Možeš imat je*eno tijelo uz colu al paziš kaj jedeš. Neće te cola udebljati.

Influencerica je čisti dokaz da može piti gazirano i ne udebljati se, posebno ako uz to redovito treniraš i vodiš brigu o prehrani.

TAKO SE SUNČA Nikad veće grudi Elle Dvornik, ali opet je sakrila pazuhe: 'Izađi iz zone komfora, prekrasna si'

Podsjetimo, Ella svoje slobodno vrijeme rado provodi u teretani, a vodi brigu i o prehrani. Na zdrav život navukla je i svog supruga Charlesa koji je izgubio oko 20 kilograma.

Dvornik je tijekom cijele godine naporno trenirala i s pratiteljima dijelila svoj proces transformacije, pa sad često ponosno pokazuje istreniranu figuru. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Vidra* 27.02.2024.

    Vjerujem da laže, samo ne znam koja je svrha. Možda je plaćena reklama.

  • toby 27.02.2024.

    Nakon žutog i bilog cola je voda

  • šišaj 17.07.2022.

    Coca Cola je opasnija za jetru od dvije litre vina... Ela ako si želiš dobro ostavi se tog smeca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare