To je to što me zanima!

Ella Dvornik ljubila i grlila svog novog dečka u klubu

Kći pokojnoga kralja funk ljubila se na podiju s mladićem čije ime nije željela reći. U klubu je bila i Feminnemka Pamela Ramljak s novim dečkom
Vidi originalni članak

Dok je bend svirao obrade rock klasika, Ella Dvornik (19) ljubila se na podiju s mladićem kojeg je pokušala sakriti od fotoaparata.
Kći pokojnoga kralja funka na koncertu u zagrebačkom klubu pojavila se s novim dečkom. Ella, koja u Sloveniji radi u striptiz-baru kao promotorica, izjavila je kako joj je jedna mušterija ponudila 36.000 kuna za seks. Odbila je jer, kaže, to se kosi s njezinim uvjerenjima. Nakon što je s Denisom Memedovskim (26) prekinula dvogodišnju vezu u prosincu prošle godine, Ella se u javnosti često pojavljuje s novim mladićem. Iako je uvijek u muškom društvu, smatra da joj se dečki ne usude prići.
 U klubu se zabavljala i Feminnemka Pamela Ramljak (30) u pratnji muškarca kojeg je krila od fotoaparata. Pamela, koja će nas ove godine predstavljati na Euroviziji, kaže kako se nakon pobjede na Dori osjeća savršeno.
- Za nastup na Euroviziji pripremat ćemo se nešto više nego što smo se pripremale za Doru - kazala je Pamela koja je otkrila da obožava torbice. Pamela se pojavila s Luis Vuitton torbom. Iako nosi neku odjeću staru i po deset godina jer, kako kaže, uvijek ima istu kilažu, na torbama ne štedi. Pjevačica se, kaže, vani ponaša ovisno o društvu u kojem se nalazi.
- Ako sam u okruženju bliskih prijatelja onda ću se opustiti do kraja, a ako sam u nepoznatom društvu, onda pazim - kaže Pamela.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • volimzagreb 11.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • casio 11.03.2010.

    Oće li otpjevati koju pjesmu od Dine? Ako neće koji k... ju stalno slikate po novinama?

  • stari mudrac 11.03.2010.

    pa dijete je jadno, a i dorica nikolić je trebala na vrijeme reagirati u toj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare