To je to što me zanima!

Ella Dvornik nasmijala pratitelje objavom: 'Charles je rekao da zbog mene cijela soba smrdi...'

Ella i Charles su prije nekoliko mjeseci preselili iz Zagreba u Istru, a često na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz svakodnevnog života, ali i razne probleme s kojima se susreću
Vidi originalni članak

Kaže meni muž ujutro uz kavu:  'Znaš Ella, ne želim te uvrijedit' i tvoj ukus, al' ta krema za tijelo il' što je već bas jako smrdi - napisala je na početku objave  Ella Dvornik (30).

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I upravo je krema bila razlog bila jedna od glavnih tema jutarnje kave. Ellu je iznenadila Charlesova reakcija te ona sama nije znala na što točno on misli.

- Kakva krema za tijelo? - upitala ga je u nastavku objave.

- Ta kojom se trackas navečer prije spavanja užasno je odbojna. Možda nešto ugodnije da nađeš, cijela soba smrdi - odgovorio je Charles.

-  Misliš sprej protiv komaraca? Ella, to je sprej protiv muškaraca - napisala je na kraju influenserica.  

ZANIMLJIV IZBOR Ella Dvornik odjenula neobičnu kombinaciju i dobila mnoštvo pohvala, javio se i muž Charles

Status je u par sati lajkalo preko 13 tisuća ljudi, a pratitelji su u komentarima pisali vlastite anegdote s mirisima.

Ella i Charles su prije nekoliko mjeseci preselili iz Zagreba u Istru, a često na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz svakodnevnog života, ali i razne probleme s kojima se susreću.

- Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra... to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam prešlo je sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro....i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje - napisala je nedavno influenserica.

UPOZNAJTE DRUGE KULTURE KROZ PUTOPISNI SERIJAL MOZAMBIK:

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lauraxc 01.09.2021.

    otvorim komentare samo da se po stoti put uvjerim koliko su ljudi pokvareni i zlobni prema drugima.Iz svakog komentara izbija jal i zavist a svi bi se mijenjali sutra sa njom da mogu.Jadni ste sa tim komentarima.

  • 01.09.2021.

    Sada je hit i to što je neyko rekao da nešto smrdi... Wow.. A i ja lud što uopće komentiram.

  • napiši 01.09.2021.

    U redu Ela a jesi li svjesna da si si time zatvorila vrata Zagreba koji te stvorio... Bez oca i Zagreba ti si ništa apsolutna-0....

Komentiraj...
Vidi sve komentare