To je to što me zanima!

Ella je 'bacila oko’ na alate manekena u Varaždinu

Veliki broj posjetitelja “zauzeo” je varaždinsku Varteks halu. Tamo je počela trodnevna modna manifestacija “Quelle Fashion.hr”
Vidi originalni članak

Veliki broj posjetitelja “zauzeo” je varaždinsku Varteks halu. Tamo je počela trodnevna modna manifestacija “Quelle Fashion.hr”. Prvu večer otvorio je duo Mustre. Svoje kolekcije predstavili su dizajnerica Etna Maar, sestre Maja i Petra Špoljar, te pobjednik “Modnog ormara” Stjepan Čuka. Njegove krpice za snažniji spol posebno su oduševile Ellu Dvornik (17). Manekeni su kao rekvizite u rukama držali razne alate poput čekića i odvijača. Iako nije nosila reviju, Ella je s prijateljicom oduševljeno komentirala njihova “isklesana” tijela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • k1994m 01.02.2008.

    Joj, vi o toj elli koda je nova kate moss ili naomi cambel!? Pa on nije niš osim jednog običnog razmaženog derišta još luđih joj roditelja.

  • black25 01.02.2008.

    Dočepao se curićak pokojeg članka u novinama...ovaj je put barem obučena ( u što god) i čak nema ljepljive trake po sebi pa mamica i tajo mogu odahnuti..

  • bijela latica 01.02.2008.

    Nije ti ona manekenka zapravo...možda je u nekoj agenciji pa ju trpaju na pistu na važnijim revijama... jer je poznata... Ja sam ju jednom gledala na Danima vjenčanja u Boćarskom...izgleda kao mala curica..uopće joj tamo nije mjesto..pogotovo ne da nosi vjenčanice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare