To je to što me zanima!

Ellen DeGeneres prodala je kuću koju je kupila od Brada

Kuća ima pogled na Tihi ocean, bazen i moderno opremljenu kuhinju. Voditeljica sa suprugom Portiom De Rossi trenutačno živi u domu vrijednom 106,2 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica luksuznu kuću s četiri spavaće sobe kupila je od Brad Pitta (48) za 70,8 milijuna kuna. Samo šest mjeseci poslije, Ellen DeGeneres (54) prodala ju je za 76,7 milijuna kuna. 

Kuća ima pogled na Tihi ocean, bazen i moderno opremljenu kuhinju. Brad je tu kuću kupio nedugo nakon rastave od Jennifer Aniston. No, s obzirom na veliku obitelj koju je glumac zasnovao s Angelinom Jolie, ova kuća postala im je premala pa ju je glumac odlučio prodati. Ellen DeGeneres sa suprugom Portiom De Rossi trenutačno živi u Los Angelesu u domu vrijednom 106,2 milijuna kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • wolfgar 26.08.2012.

    Pa nije loše zaraditi 6 milijuna za 6 mjeseci ...nije loše uopće :) a i kuće blizu mora su pune vlage ;)

  • feba 26.08.2012.

    Gledala sam you tube o njima dvema---to je lijepa ljubav i jedino je to važno.Ako mi njima ne smetamo u životu zašto bi one smetale nama?Sloboda izbora mora biti odraz zrele osobe.

  • user_46331 25.08.2012.

    Što ti smeta a? Komentiram kako želim i imam pravo na svoje mišljenje. Nisam ni primjetila da ti postojiš među komentatorima LGBT.

Komentiraj...
Vidi sve komentare