To je to što me zanima!

Ellen Page dosadilo je živjeti u laži: Volim djevojke, ja sam gay

Svi zaslužujemo iskustvo ljubavi i jednakost. Nemamo se čega stidjeti. Napokon sam spremna biti ono što jesam, homoseksualka, rekla je Ellen na konferenciji
Vidi originalni članak

Patila sam godinama jer sam se bojala reći istinu. Nisam htjela da me osuđuju. Napokon sam spremna biti ono što jesam, homoseksualka, rekla je Ellen Page (26), zvijezda filma “Juno” na konferenciji za LGBT zajednicu u Las Vegasu.

Tijekom svog govora Ellen je rekla kako vjeruje da može nešto promijeniti, a svi okupljeni glasno su joj zapljeskali. Njen glasnogovornik potvrdio je da je Ellen uistinu gay, kako ne bi ispalo da se šalila s tako važnom temom. 

- Svi zaslužujemo iskustvo ljubavi i jednakost. Nemamo se čega stidjeti - rekla je Ellen.

Idi na 24sata

Komentari 261

  • jabuka5 16.02.2014.

    o , Bože dragi , kako slatka cura , a bolesna ,,,,,,,,,jako mi je žao lijepe cure,,,,,,,,,,

  • Mozgojed 16.02.2014.

    Kojih debilnih komentara, ne vjerujem!!! Pogotovo od ljudi koji ovdje pišu nekaj o genima!!! Kak može homoseksualnost bit nasljedna ako svi jako dobro znamo da humana reprodukcija nije moguća među istospolnim partnerima, pa tako i nasljedno prenošenje gena, tako da bi taj gen odavna već izumro i mi vjerojatno nikad nebi ni znali za pojam homoseksualnost! A dok se znanost ne odluči ozbiljnije primit tog pitanja boli me ona stvar ko je gej ko lezba i sl.sranja!!!

  • merdevine 16.02.2014.

    I što sad? Trebamo se baciti kroz prozor? Proglasiti državni praznik? Nešto treće? Koga briga za nečije seksualno opredjeljenje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare