To je to što me zanima!

Elma: Nakon 'Ja ljubim', naše svirke pretvaraju se u tulum...

Bend sastavljen od vrhunskih glazbenika, poput Elme Burnić, Admira Ćulumarevića, Željena Klašterke i Tihomira Novaka, kao što i ime govori, svira filmsku glazbu
Vidi originalni članak

Bile su to intenzivne tri godine. Imali smo oko 150 svirki i naša publika zaslužuje rođendanski koncert, najavio je Admir Ćulumarević današnju svirku Filmmusicorcestra u Saxu.

Bend sastavljen od vrhunskih glazbenika, poput Elme Burnić, Admira Ćulumarevića, Željena Klašterke i Tihomira Novaka, kao što i ime govori, svira filmsku glazbu. No ne 'covere', nego u vlastitom aranžmanu.

Prilično je nemoguće zamisliti film bez glazbe, pa čak i u vrijeme nijemog filma, kad su maestralni, ali i oni suspektniji pijanisti dodavali zvučnu kulisu pokretnim slikama na platnu.

- Publika voli takvu muziku. Pogotovo kad krenemo s pjesmama iz regije. Na pjesmu ‘Ja ljubim’ iz kultnog filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’ publika počne plesati i sve se pretvori u jedan odličan tulum, kao i svi naši nastupi - rekla je pjevačica Elma Burnić, koja repertoar Filmmusicorkestra donosi na 11 svjetskih jezika. Obradili su više od 40 pjesama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare