To je to što me zanima!

Elton John (62) ne može posvojiti dijete jer je gay

Pjevač i suprug David Furnish jako žele postati roditelji. Pomoć će tražiti i od predsjednika Viktora Juščenka. Elton je izjavio da mu je Lev ukrao srce
Vidi originalni članak

Veselje glazbenika i njegova partnera oko posvojenja 14-mjesečnog Leva iz sirotišta kratko je trajalo. Prema ukrajinskim zakonima, par koji posvaja dijete ne smije biti homoseksualan i stariji od 45 godina. Pomoć mogu tražiti i od predsjednika Viktora Juščenka. Ako mu “popuste”, Elton osim Leva mora posvojiti i njegova brata.
- Lev je ukrao moje srce - kazao je Elton, koji je dječaka upoznao u gradu Makeevi. Pjevač je pred 80-ero siročadi, od kojih većina boluje od HIV-a, otpjevao “Circle of life”. Tada je izjavio kako se nada da će barem jednom od njih uljepšati život. Zbog pomame za posvojenjem ni slavni više nisu nedodirljivi. Madonna je tek sudskom odlukom uspjela posvojiti Mercy (4) iz Malavija. Jedino je Angelina Jolie bez natezanja posvojila djecu iz Kambodže, Etiopije i Vijetnama.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • axlica 15.09.2009.

    oke dva muška ne mogu napraviti djete. ono ne može nastati ni kad cura i dečko prakticiraju oralni seks. bunite se onda i za to primitivčine usrane

  • user_36499 15.09.2009.

    @123abc ne kaže se hočeš da lažeš već hočer reć;fulo si državu malo....to je bilo prvo,znaš ti dobro kaj sam ja htio reć i ne izvrči mi riječi ja "hoču da kažem" da je on djecu moga napraviti da je htio;i to nemislim roditi već nnapraviti sa nekom ženom!!!! nema sad tu cici-mici idi mi dođi hoču-neću;djeca se trebaju normalno odgajat a ne ovome!!

  • jelena 15.09.2009.

    Tuđmane, nije Angelina oženjena, nego je udana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare