To je to što me zanima!

Elton John i suprug David žele žarko posvojiti još jedno dijete

Par već ima posvojenog sina Zacharyja kojeg im je rodila surogat majka. Voljeli bi posvojiti još jedno dijete jer misle da bi njihov sin bio bolji uz brata ili sestru
Vidi originalni članak

Elton John (63) sa suprugom, filmskim producentom Davidom Furnishom (49), želi posvojiti još jedno dijete.

Furnish je za britanski The Sun izjavio da bi njihov sin Zachary, koji je rođen na Božić 2010. godine, bio bolji kada bi imao brata ili sestru. No unatoč tome par još ništa nije definitivno odlučio. 

- To je nešto o čemu stalno pričamo. No, još nismo odlučili kada, gdje i kako ćemo to realizirati - rekao je Furnish koji se s Eltonom vjenčao 2005. godine.

Ne krije da bi i za drugo dijete željeli dobiti jajašca iste donorice kako bi djeca bila biološki povezana.

Sina im je prošle godine na Božić rodila surogat majka. Par je pomiješao spermu i ne znaju tko je malenom biološki otac.

- On je naše dijete, bitno je jedino da je zdrav, sretan i voljen - rekao je jednom David koji je u u dokumentima o rođenju naveden kao majka dječaka, a Elton kao otac.

Dječak je začet pomoću jajašaca nepoznate žene dok je druga iznijela trudnoću. Pjevač je 2005. htio posvojiti 14-mjesečnog dječaka iz Ukrajine, no to mu nije pošlo za rukom zbog lokalnih zakona.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mimozica 26.04.2012.

    ako misle da time spavasaju djecu koju usvajaju samo zato jer im time daju materijalnu sigurnost, malo se varaju, jer djeci ne treba novac, treba im ljubav, a ne horda dadilja koje ce ih odgajati a sa "tatama" ce ugovarati sastanke da se mozda i vide koji puta kroz tjedan...

  • 26.04.2012.

    Niti jedno ''živo biće'' nesmije protiv svoje volje dospjeti u ovakvu zajednicu....fuuuuj i TOČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ludomore 26.04.2012.

    misle da bi njihov sin bio ---------bolji -------uz brata ili sestru.... -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare