To je to što me zanima!

Elton John je platio operaciju majci koju nije vidio godinama

Iako već osam godina nije u kontaktu s majkom, Elton John svejedno joj je platio dvostruku operaciju kuka koja je u privatnoj klinici stajala najmanje 300.000 kuna
Vidi originalni članak

Voljela bih se pomiriti s njim, ipak mi je sin i volim ga, ali sve dok je s tim muškarcem, koji ga je okrenuo protiv mene, teško da će mi se želja ostvariti, kaže Sheila Dwight (90). 

Iako s Eltonom Johnom (68) nije u kontaktu već osam godina, engleski pjevač joj je svejedno platio dvostruku operaciju kuka, koja je u privatnoj londonskoj klinici stajala najmanje 300.000 kuna. 

Šuška se kako je Eltona na to nagovorio baš suprug, kanadski redatelj David Furnish (53), kojega njegova majka Sheila ne podnosi. Pjevač i filmaš su u braku od 2014.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 19.01.2016.

    Koliko se ja sjećam, majka je bila na njegovom vjenčanju

  • Alex127 18.01.2016.

    mama nije prihvatila cinjenicu da joj je sin gay, kao sto ni mnoge mame ne prihvate svoje snahe, ako u takvim slucajevima muz stane na stranu svog supruga/e, onda je vrlo vjerojatno da ce veza majka -sin puknut, a veza muz-muz, zena-muz, opstati, u suprotnom, puca veza muz-muz, zena-muz, a opstaje veza mama-sin, a to sto joj je platio operaciju, a boze moj, ionak ne zna kam bi s novcima.

  • špeDi 18.01.2016.

    bašme zanima zašto nisu u kontaktu

Komentiraj...
Vidi sve komentare