To je to što me zanima!

Elton John opleo po Vatikanu: 'Ne priznaju istospolne brakove, a usput zarađuju na mom filmu'

Kako Vatikan može odbiti blagoslov homoseksualnih brakova ako su oni grijeh, a u isto vrijeme profitirati od milijunskih ulaganja u Rocketman, film koji slavi moju sreću u braku s Davidom, upitao se Elton
Vidi originalni članak

Američki pjevač Elton John (73) oštro je kritizirao Vatikan zbog nedavnih izjava o homoseksualnim brakovima. Svoj stav izjasnio je putem Instagrama na kojem su ga brojni fanovi podržali.

POMOGAO U KREIRANJU Elton John dobio Barbiku: Ovo je iznimna čast, 'rasturili' smo

Prašinu je podigla izjava Vatikana da 'Bog ne može izliječiti grijeh' koju je podržao i sam Papa Franjo. Inače John se vjenčao za sadašnjeg partnera Davida Furnisha (58) 2014. godine, a 2019. godine je imao suradnju s Vatikanom oko filma Rocketman.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Film je imao budžet od 40 milijuna eura (oko 303 milijuna kuna), a u kinima je zaradio 195 milijuna eura (1,47 milijardi kuna).

- Kako Vatikan može odbiti blagoslov homoseksualnih brakova ako su oni grijeh, a u isto vrijeme profitirati od milijunskih ulaganja u film Rocketman, film koji slavi moju sreću u braku s Davidom? Licemjernost - poručio je Elton. 

Film Rocketman premijerno je prikazan u svibnju 2019. godine, a prve informacije o uključenosti Vatikana u financiranje potječu iz prosinca iste godine. Talijanske novine Corriere della Sera navode da je Vatikan potrošio nešto više od milijun eura u produkciju filma, dok se Vatikan nije službeno oglasio oko toga. 

Podsjećamo, Elton John i David Furnish imaju dvoje djece, Zacharyja (11) i Elijaha (8). Njih je rodila ista surogat majka, Zacharyja u prosincu 2010. godine, a Elijaha u siječnju 2013. godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 16.03.2021.

    Karamelica citaj ovo se i tebe tiče hahahaha

  • scipion delmatski 16.03.2021.

    Dvoje djece imaju, valjda nisu uzeli od eltona spermu, bit će ružni užas

  • 16.03.2021.

    družba je družba,a služba je služba

Komentiraj...
Vidi sve komentare