To je to što me zanima!

Ema Kovač i Sandro Mur su se vjenčali u tajnosti, samo par mjeseci otkako su započeli vezu

Kovač je putem Instagrama otkrila da se vjenčala. Naime, na popularnoj društvenoj mreži je promijenila prezime. Sada na njenom Instagram profilu stoji Ema Mur
Vidi originalni članak

Manekenka Ema Kovač (27) i poduzetnik i vlasnik tvrtke Bellabeat, Sandro Mur (33) krajem prošle godine su otkrili da su u vezi, a sada su se vjenčali u tajnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kovač je putem Instagrama otkrila da se vjenčala. Naime, na popularnoj društvenoj mreži je promijenila prezime. Sada na njenom Instagram profilu stoji Ema Mur. 

Kako prenosi Story, par se vjenčao u potpunoj tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a manekenka sretne vijesti nije rekla ni svojoj mami. Nakon toga, par se uputio na medeni mjesec, a za lokaciju su izabrali New York i čarobne Havaje.

Podsjetimo, Ema i Sandro u listopadu su potvrdili svoju vezu, a oboje su prije toga bili u dugim vezama. Ema je bila u romantičnoj vezi s Talijanom Gennarom Lilliom, a Sandro s radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić.

NJEZIN PRVI HOLIVUDSKI FILM Čakovčanka Ema zasjala u Rimu uz Miru Sorvino i Franka Grilla na premijeri 'Lamborghinija'

- Nisam tip cure koju može osvojiti neka lista karakteristika! Bitno mi je da moj muškarac ima osobine poput iskrenosti, da je vjeran, da me može nasmijati, da možemo uvijek sve dijeliti i pričati o svemu, ali ono što je presudno je da to bude ipak zaista jedinstvena osoba. Netko kome se divim i koga poštujem - ispričala je Ema u jednoj prilici za Story. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MARKO1977 16.02.2023.

    tko su oni????????

  • Gola_Istina 15.02.2023.

    Ivana Mišerić na aparatima

  • pikoparizer 15.02.2023.

    Kako se ono gospodin Mur prezivao prije promjene?

Komentiraj...
Vidi sve komentare