To je to što me zanima!

Emily ima tijelo 'seks bombe', a fotografu je pokazala guzu

Ovaj bikini je Emily sama dizajnirala, a isti dolazi i u crnoj boji. To je jedan od modela iz njezine vlastite kolekcije kupaćih kostima Inamorata čiju je liniju izbacila krajem prošle godine...
Vidi originalni članak

Manekenku Emily Ratajkowski (27) zovu najzgodnijom ženom svijeta. Dokazala je to i jučer kad se sunčala pored bazena u Sydneyu u minijaturnom bijelom bikiniju. Kad se Emily pojavila u seksi bikiniju, svi su zanijemili.

Na radost njenih obožavatelja, pozirala je fotografu, a nekoliko fotografija je objavila na društvenim mrežama. Paparazzi su uhvatili i trenutak kad se namještala na ležaljci i pokazala guzu u tangama.

Emily zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama često prozivaju, no ona kaže kako je ružni komentari više ne pogađaju.

 

- Nije mi neugodno skinuti se za ulogu. No kada me prijatelji slikaju na odmoru, sramežljiva sam. Čak i kada moj suprug izvuče fotoaparat jako sam nervozna jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi - objasnila je Emily koja je od veljače u braku s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (31).

Ovaj bikini je Emily sama dizajnirala, a isti dolazi i u crnoj boji. To je jedan od modela iz njezine vlastite kolekcije kupaćih kostima Inamorata, čiju je liniju izbacila krajem prošle godine. Nakon njenih golišavih fotki koje su obišle svijet, prodaja je vrtoglavo porasla.

VIDI OVO! Meghan Markle ne smije otvarati svoje božićne poklone?!

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 14.11.2018.

    vidi se da joj je intima na prvom mjestu

  • 13.11.2018.

    prekrasna je sexy emily,,

  • bicebolje_2 13.11.2018.

    Ima dupence kao dva zrna kave😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare