To je to što me zanima!

Eminem se vraća: Novi će album izaći do kraja godine

Svoj šesti studijski album Eminem planira objaviti oko Božića. Naslov bi mu trebao biti 'Relapse', a producirat će ga legenda hip-hopa, Dr Dre
Vidi originalni članak

Četiri godine nakon što je objavio svoj posljednji album 'Encore', Eminem (36) je spreman na veliki povratak. Na satelitskoj radio stanici Shade 45 najavio je izlazak novog albuma i demantirao glasine o imenu novog, dugoočekivanog uratka.
- Govori se o puno naslova koje bi novi album trebao imati, ali sve je to sr..., pravi naslov mog novog albuma bit će 'Relapse' - kazao je opet mršavi Eminem voditelju.
Reper je bio u 'mirovini' nakon što je bio na odvikavanju od tableta za spavanje. Uz to, opet se vjenčao s Kim, ali i rastao samo 11 tjedana kasnije. Ipak, najviše ga je u tom razdoblju pogodila smrt najboljeg prijatelja i kolege Proofa, koji je ubijen. Zbog svih tih razloga ime novog albuma je i prilično logično (relapse = povratak). Povratnički album producirat će Dr Dre. S ovom Eminemovom najavom, lista albuma koji dolaze za Božić izgleda prilično impresivno. Uz Eminema, nove albume će izdati i Britney Spears, ali i Take That.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • k3cone 20.10.2008.

    i opet ce pokidati kmice u njihovoj igri :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare