To je to što me zanima!

Eminem: Tri godine proveo sam skidajući se s droge

Eminem (36) nije snimio ni napisao niti jednu pjesmu cijele tri godine. Otišao je na rehabilitaciju 2005. godine, ali nije uspio ostati "čist"
Vidi originalni članak

Eminem (36) nije snimio ni napisao niti jednu pjesmu cijele tri godine. Otišao je na rehabilitaciju 2005. godine, ali nije uspio ostati "čist". Tek nedavno uspio je pobijediti ovisnost.
- Posrnuo sam i sljedeće tri godine proveo u borbi s drogom. Također, u isto vrjieme, osjećao sam kako se želim vratiti poslu jer je problem s drogom postao jako ozbiljan. Bio sam na jako mračnome mjestu s drogama, mojim mislima... - rekao je Eminem u intervjuu za hip-hoperski magazin XXL:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • andariel 16.04.2009.

    sprinterica, mucu zna hrvatsko zagorje, pogotovo područje oko bednje, a fucu znaju slavonske lole. Zaboravila sam na Vucu, njega vole od gore do dole.

  • sprinterica 16.04.2009.

    re:andariel - stoji to što pišeš ali za cecu, mucu i fucu hvala bogu ne zna cijeli svijet nego samo ono što zovu balkan i par susjednih država a eminem, mislim da ipak malo više ljudi zna za njega od našeg susjedstva

  • opera 16.04.2009.

    meni nije jasno ,ja kad komentiram clanak meni uvik izbrisu kad napisem bilo koju prostu ric,a ovaj komentar god or war je pun šostih rici,i njemu nista!

Komentiraj...
Vidi sve komentare