To je to što me zanima!

Emir je Ferihi pripremio veliko iznenađenje: Zaprosit će je!

Dok se Sanem sva u strahu upetljava u laži, susret kćeri i lažne majke težak je za obje. Mehmet je zaprepašten da je onaj koji je naredio da ga premlate bio Fejaz
Vidi originalni članak

Feriha i Sanem doživljavaju šok na jahti i prisiljene su na međusobni prešutni dogovor. Dok se Sanem sva u strahu upetljava u laži, susret kćeri i lažne majke težak je za obje. Dok je Mehmet zaprepašten time da je onaj koji je naredio da ga premlate bio Fejaz, Rizu i Zehru ljuti što ga ne prijavljuje. 

Nakon svega što je preživjela, Feriha ne želi više raditi na jahti. Razgovara s Leventom, pri čemu je njegovo držanje zastrašujuće. Ljubavni par zbog napetosti koje su doživljavali ne mogu uživati u svojoj ljubavi pa dok provode jednu noć u posebnom ozračju, na Ferihino iznenađenje ona shvaća kako lažima dolazi kraj. Zehri prijeti velika opasnost u tajanstvenoj vili koju odlazi čistiti. Dok Feriha skuplja hrabrost kako bi Emiru sve priznala, Emir joj priprema iznenađenje koje neće moći zaboraviti… Kupio je prekrasan prsten, a u svom dvorištu pripremio romantičnu prošnju koju će Feriha zauvijek pamtiti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliana 15.08.2013.

    Feriha je ružna i dosadna.Dajte ljepšu glumicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare