To je to što me zanima!

Emma mahnito tulumari: Pije bez prestanka i šmrče kokain

Prijatelj glumice Emme Roberts boji se da će se predozirati jer stalno tulumari po losanđelskim klubovima u kojima se opija i svakodnevno uzima kokain
Vidi originalni članak

Zvijezda horora “Vrisak 4” Emma Roberts (22) mahnito tulumari u losanđelskim klubovima.

- Pije bez prestanka i svakodnevno šmrče kokain. Srušit će se ako nastavi živjeti tim tempom - rekao je glumičin zabrinuti prijatelj.

Zaključio je da se boji da će se predozirati. Nećakinja glumice Julije Roberts nedavno se potukla s dečkom Evanom Petersom (26). Hotelsko osoblje pozvalo je policiju nakon što je netko prijavio tučnjavu para. Policija je Petersa pronašla s krvavim nosom i otiskom ugriza nakon čega su Emmu uhitili zbog obiteljskog nasilja. Iz postaje je puštena nakon nekoliko sati jer je Evan odbio podnijeti tužbu protiv nje. Par se pomirio nakon incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Frenchgirl 22.07.2013.

    zakaj svugdje napišu nećakinja julije roberts,kad ima tako zgodnog i poznatog tatu erica robertsa ;) a dotična je vidim pametna kao i kamen na cesti,ima sve kaj može poželjeti,i ona se ide uništavati s takvim gov...a,nikako ne mogu shvatiti takve ljude,čovječe,s toliko para može obići cijeli svijet,napraviti nekaj o čemu mi "obični" ljudi možemo samo sanjati,kupnji vlasitog stana,automobila,ma kaj god joj srce poželi a ona šmrče belo kao i cijelo njeno selo ;) e dijete drago,mani se toga,uživaj u životu :)

  • Opaka Salpa 22.07.2013.

    šta meni nikako nisu jasni ovi mladi "slavni" imaju sve i sve što zažele mogu sebi priuštiti sve i svašta, pa opet se uništavaju kao stoke.

  • Stella81 21.07.2013.

    ako ima takav kapacitet, začas će nestati i love

Komentiraj...
Vidi sve komentare