To je to što me zanima!

Emotivna Violeta je prolaz u finale skoro proslavila suzama

TRI, DVA, JEDAN - PECI! Violeta Terček, Luka Sajc Budija i Igor Hranić su troje mušketira koji su slastičarskim sposobnostima pokušali izboriti ulazak u finale
Vidi originalni članak

Violeta Terček, Luka Sajc Budija i Igor Hranić su troje mušketira koji su slastičarskim sposobnostima pokušali izboriti ulazak u finale. Pothvat je uspio samo dami, a gospoda idu kući. Vjerojatno zato što su i jedan i drugi servirali sirovu hranu. 

- Ne smije mi se uopće, baš mi se plače. Evo, žao mi je što su ispali. Žao mi je za sve druge, stvarno mi je teško - komentirala je Violeta pobjedu u troboju. 

- Bili smo jednoglasni, tu nije bilo spora. Violetina košarica je bila tehnički i teksturalno najbolja - kazao je Darko Baretić. 

- Što je tu je, daleko sam dogurao jer nisam očekivao da ću doći do ove epizode - iskren je bio Luka, a Igor je  pohvalio odluku žirija. 

- Violeta je stvarno zaslužila da uđe u finale. Koliko god je brljavila ili nekom bila neuredna ili šlampava, ona je zbilja osoba u kojoj nema ni trunke nikakve zlobe. Stvarno je zaslužila da ide u finale - rekao je Igor. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 19.12.2014.

    ova žena meni izgleda kao da trgne jednu dvije prije emisije

  • krumy 19.12.2014.

    Nije.mi simpaticna i gotovo!!!!

  • no1_1 18.12.2014.

    Luka bio simpatican skroz

Komentiraj...
Vidi sve komentare