To je to što me zanima!

Emotivni Damiano: 'Pozdrav prijatelji, hvala vam za sve...'

Damiano David i bend Maneskin mogli bi postati jedan od rijetkih pobjednika koji su na temelju trijumfa na Eurosongu izgradili ozbiljnu internacionalnu karijeru, dok njihova popularnost nema granica...
Vidi originalni članak

Mladi Talijan Damiano David (22) svojim je nastupom na ovogodišnjem  Eurosongu zaludio širu javnost. U nedavnom videu nije mogao sakriti oduševljenje i emocije koje su mu obožavatelji i prijatelji svojom potporom omogućili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej prijatelji, hvala vam za sve. Promijenili smo pravila - poručio je u suzama Damiano.

Talijan zaista uživa u velikoj popularnosti, žene, a i poneki muškarac diljem svijeta, očarani su njegovim tetovažama, kvalitetnom glasu i stasu. 

Osim suza radosnica, pohvalio se i videozapisima svog psa koji se ugodno smjestio u Damianovom naručju. U nekarakterističnom izdanju, bez šminke i u potkošulji pokazao je vjernog ljubimca.

NISU BILI DOVOLJNO DOBRI O bendu Maneskin priča cijeli svijet, a 2017. završili su drugi na talijanskoj verziji 'X Factora'

Bend je srušio sve rekorde popularnosti, a nedavno su najavili da pripremaju i glazbenu turneju. Njihove društvene mreže prepune su komentara podrške, pohvale na neobičan stajling i ponekih molbi za brak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zaladilo 31.05.2021.

    Znan da un sade ovo čita samo napred dinamo i nrmoj plakat!

  • zavižan 31.05.2021.

    Ima vremena da postane pravi muškarac. Još je mlad.

  • 29.05.2021.

    Nisam hejter, ali bilo bi super kad bi besplatno čitali tekstove bez gramatičkih i pravopisnih pogrešaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare