To je to što me zanima!

Emotivni susret: Borko i bivša supruga ponovno u zagrljaju...

Perić je predstavu režirao, dok je Delbianco bila dramaturginja. Nakon premijere čestitali su si nježnim zagrljajem i poljupcem, nakon čega je ipak svatko otišao na svoju stranu
Vidi originalni članak

Nakon bračnog kraha, glumac Borko Perić (37) i dramaturginja Dora Delbianco (38) ponovo su se sreli, a po svemu sudeći, čini se da su ostali u korektnom odnosu. 

Ponajprije u kontaktu su zbog kćeri Irme (13) ali i zbog poslovnih obaveza. Naime, oboje rade u zagrebačkom gradskom kazalištu 'Kerempuh', a krajem prošlog tjedna imali su i zajedničku premijeru predstave 'Raspad sistema'.

Perić je predstavu režirao, dok je Delbianco bila dramaturginja. Nakon premijere čestitali su si nježnim zagrljajem i poljupcem, nakon čega je ipak svatko otišao na svoju stranu.

Dok je redatelj primao čestitke i družio se s glumcima, dramaturginja se usred slavlja diskretno povukla i otišla kući. 

Par je bio u braku 15 godina, a vijest da se razvode krajem prošle godine šokirala je mnoge, pogotovo što se još prije mjesec dana veza činila idiličnom.

Borko i Dora su glumački par koji je uvijek bio nerazdvojan na premijerama i raznim svečanostima pa su počele špekulacije o problemima u njihovoj vezi kad se Dora u prosincu 2018. pojavila sama na premijeri filma 'Koja je ovo država'. Pozirala je s kolegom Duškom Ljuštinom (71).

Par se upoznao u rodnoj Puli, u kazalištu, kako je jednom Perić opisao. U početku su bili prijatelji, a potom je to preraslo u ljubav. 2003. su se vjenčali na Brijunima, a dvije godine poslije postali roditelji.

- Moja Dora nije moj kritičar, ona mi je podrška i uvijek konstruktivno i analitički podijeli svoje mišljenje sa mnom - pričao je prije godinu dana Borko o bivšoj supruzi supruzi. 

Glumac iza sebe ima brojne kazališne i televizijske uloge, među kojima su i one u popularnim serijama 'Počivali u miru', 'Stipe u gostima', 'Mamutica' i 'Horvatovi' te u filmovima 'Živi i mrtvi', 'Dva igrača s klupe' te 'Ne dao Bog većeg zla', a sa suprugom dijeli 'kazališnu kuću' Kerempuh.

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Čobo 09.10.2020.

    Ona 39 godina??? 😳

  • Judita👥 31.01.2019.

    Samo neka ona malo friz promjeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare