Obavijesti

Show

Komentari 4

Emotivni susret: Borko i bivša supruga ponovno u zagrljaju...

Emotivni susret: Borko i bivša supruga ponovno u zagrljaju...
4

Perić je predstavu režirao, dok je Delbianco bila dramaturginja. Nakon premijere čestitali su si nježnim zagrljajem i poljupcem, nakon čega je ipak svatko otišao na svoju stranu

VIDEO

Nakon bračnog kraha, glumac Borko Perić (37) i dramaturginja Dora Delbianco (38) ponovo su se sreli, a po svemu sudeći, čini se da su ostali u korektnom odnosu. 

Ponajprije u kontaktu su zbog kćeri Irme (13) ali i zbog poslovnih obaveza. Naime, oboje rade u zagrebačkom gradskom kazalištu 'Kerempuh', a krajem prošlog tjedna imali su i zajedničku premijeru predstave 'Raspad sistema'.

Perić je predstavu režirao, dok je Delbianco bila dramaturginja. Nakon premijere čestitali su si nježnim zagrljajem i poljupcem, nakon čega je ipak svatko otišao na svoju stranu.

Dok je redatelj primao čestitke i družio se s glumcima, dramaturginja se usred slavlja diskretno povukla i otišla kući. 

Par je bio u braku 15 godina, a vijest da se razvode krajem prošle godine šokirala je mnoge, pogotovo što se još prije mjesec dana veza činila idiličnom.

Borko i Dora su glumački par koji je uvijek bio nerazdvojan na premijerama i raznim svečanostima pa su počele špekulacije o problemima u njihovoj vezi kad se Dora u prosincu 2018. pojavila sama na premijeri filma 'Koja je ovo država'. Pozirala je s kolegom Duškom Ljuštinom (71).

Par se upoznao u rodnoj Puli, u kazalištu, kako je jednom Perić opisao. U početku su bili prijatelji, a potom je to preraslo u ljubav. 2003. su se vjenčali na Brijunima, a dvije godine poslije postali roditelji.

- Moja Dora nije moj kritičar, ona mi je podrška i uvijek konstruktivno i analitički podijeli svoje mišljenje sa mnom - pričao je prije godinu dana Borko o bivšoj supruzi supruzi. 

Glumac iza sebe ima brojne kazališne i televizijske uloge, među kojima su i one u popularnim serijama 'Počivali u miru', 'Stipe u gostima', 'Mamutica' i 'Horvatovi' te u filmovima 'Živi i mrtvi', 'Dva igrača s klupe' te 'Ne dao Bog većeg zla', a sa suprugom dijeli 'kazališnu kuću' Kerempuh.

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao