To je to što me zanima!

Energična Slavonka zamijenila kulen spravama za vježbanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uz muževe, Indira Vladić uvijek je u top formi. S Narcisom je povremeno odlazila u teretanu, dok s Miroslavom Levakom vježba, a osmislili su i spravu za vježbanje
Vidi originalni članak

S bivšim suprugom Narcisom Mujkićem (39) Indira Vladić (41) znala je povremeno zakoračiti u teretanu. U novom braku s poduzetnikom i bodibilderom Miroslavom Levakom klimavo stečeno znanje počela je i primjenjivati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je tako zajedno sa suprugom dizajnirala spravu za vježbanje. Iako je i prije znala posjetiti teretanu, prava pobornica vježbanja postala je tek kad je upoznala Miroslava. Velika ljubiteljica slavonskih specijaliteta promijenila je prehranu, pa se sad na njezinu tanjuru nalazi i mnogo povrća, a od mesa uglavnom jede piletinu. Kako bi istesala liniju, odrekla se kulena i čvaraka.

- Čim se rodiš u Slavoniji, znaš da će to biti borba s kilogramima. Ja sam tipičan primjer - kaže Indira. Osim što joj je bivši suprug Narcis, s kojim se rastala 2010., pomagao oko linije, našao je i način kako povećati ženama grudi. I to bez kirurškog zahvata.

Svestrani Mujkić je uz Indiru postao čudotvorni maser. Svaki dan je vrijedno masirao njezine grudi, koje su zatim propupale. Zahvaljujući Narcisovu umijeću, pjevačica je morala baciti sve stare grudnjake i kupiti one koji su za čak dva broja veći.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • BrankoStojković_2 29.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • black_cat 28.01.2015.

    bolje da je zamjenila muža kulenom;)

  • mrki_os 28.01.2015.

    Bolje bi bilo, Debela slavonka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare